11 Tra 2021 Šibenski portal Šibenski portal
    527

Goran Pauk ide po četvrti mandat za župana: I dalje ćemo raditi na poboljšanju uvjeta života svih žitelja ove županije

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Goran Pauk, kandidat Hrvatske demokratske zajednice za župana Šibensko kninske županije, danas je objavio svoju kandidaturu na nadolazećim lokalnim izborima koji će biti održani sredinom svibnja. Time aktualni župan ide u utrku za četvrti mandat, a Paško Rakić, aktualni zamjenik gradonačelnika Šibenika kandidiran je za njegovog zamjenika. – prenosimo vijest sa ŠIBENSKOG PORTALA 

– Dragi prijatelji, sugrađani i žitelji ove prekrasne županije, iza nas su godine zajedničkog rada za našu županiju, a ja bi prije svega htio svima vama zahvaliti na podršci koju ste dosad pružali, na tome što ste se odlučili biti moji suradnici i potpora na ovome putu. Posebno je teška godina iza nas a pred nama su veliki izazovi koje ćemo siguran sam znati savladati i sa njima se znati nositi jednako dobro kao što smo se prilagodili životu u donedavno nezamislivim uvjetima. Međutim, uz maksimalne napore osigurali smo stabilno funkcioniranje kompletnog sustava javnih potreba naše zajednice u svim segmentima i svim našim ljudima bili na usluzi i ispomoći kad god je trebalo – kazao je Goran Pauk.

Napomenuo je kako će i dalje pridavati jednaku pažnju otocima, obali, priobalju i Zagori,  ulaganje u razvoj gospodarstva i poduzetništva smatra glavnim pokretačima razvoja, ali i nastaviti marljivo raditi na ispunjavanju potencijala koje imaju naši ruralni krajevi.

-Nastavit ćemo s odgovornim korištenjem pomorskog dobra koje nam pruža prihode koje ponovno vraćamo na to dobro u korist ljudi koji žive u tom okruženju, a nastavit ćemo i s održivim razvojem turizma kao jedne od  glavnih gospodarskih aduta ove županije – poručio je.

Kao prioritete istaknuo je stabilnost zdravstvenog sustava, ali i suradnju s obrazovanim mladim ljudima koji vladaju novim tehnologijama i time donose nove perspektive u našu županiju, a kako bi to uspjeli potrebno je  ulagati u poduzetničku infrastrukturu i svima omogućiti najbolje uvjete za učenje, razvoj i novo stvaranje.

– I dalje ćemo raditi na  poboljšanju uvjeta života svih žitelja ove županije, bilo da se radi o ulaganju u sustav socijalne skrbi ili o zaštiti prirode kao jedne od glavnih vrednota ove županije. Definitivno ćemo nastaviti podržavati kulturne i sportske inicijative kako bismo dodatno osnažili tu važnu kariku razvoja civilnog društva. Zajedno smo prošli kroz niz izazova, kroz niz važnih realiziranih projekata, niz je onih koje moramo dovršiti ali i onih koji su pred nama kako bi zajedno nastavili putem stabilnog razvoja – rekao je Pauk.

Okupljenima se obratio i aktualni zamjenik gradonačelnika, u utrci za dožupana, Paško Rakić koji je ovom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo i čast na kandidaturi.

– Iz uspješnog tima koji je preporodio naš Šibenik, prelazim u pobjednički tim za našu županiju. Svo svoje znanje i iskustvo koje sam gradio i stekao radeći na projektima kroz odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, surađujući sa osobama treće životne dobi i braniteljskom populacijom želim ugraditi u funkcioniranje Šibensko-kninske županije i na takav način je dodatno osnažiti. Idemo prema pobjedi, to je jedan stabilan put – poručio je Rakić.

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close