09 Svi 2019
  1355

Potpisani novi Sporazumi o suradnji na projektu razvoja širokopojasne infrastrukture na području Šibensko – kninske županije

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
0
Danas su potpisani novi Sporazumi o suradnji na Projektu razvoja širokopojasne infrastrukture sljedeće generacije bespovratnim sredstvima EU na području Šibensko-kninske županije, između Šibensko-kninske županije kao nositelja projekta, i jedinica lokalne samouprave na području 4 Plana razvoja širokopojasne infrastrukture.


Sporazume je potpisao zamjenik župana Nikola Blažević sa predstavnicima grada Šibenika, Knina, Drniša, Skradina i Vodica te predstavnicima općina Bilice, Primošten, Rogoznica, Biskupija, Civljane, Kijevo, Ružić, Unešić, Murter-Kornati, Ervenik, Kistanje i Promina.

Na potpisivanju Sporazuma zamjenik župana Blažević uvodno je pozdravio okupljene te naglasio da je Županija kao nositelj četiri plana razvoja širokopojasne infrastrukture na svom području pokrenula javnu raspravu, koja je u tijeku, nakon čega će se izraditi konačne verzije planova u sklopu Projekta.

Razloge za nove planove razvoja širokopojasne infrastrukture i novi Sporazum predstavio je Tomislav Majnarić, direktor konzultantske tvrtke Lator, te tako nova podjela Plana razvoja širokopojasne infrastrukture obuhvaća četiri područja, Projekt1: Grad Šibenik i Općine Bilice, Primošten i Rogoznica, Projekt2: Grad Drniš i Općine Biskupija, Civljane, Kijevo, Ružić i Unešić, Projekt3: Gradovi Skradin i Vodice i Općine Murter-Kornati, Pirovac, Tisno i Tribunj, Projekt4: Grad Knin i Općine Ervenik, Kistanje i Promina.

Javna rasprava temeljem nove podjele plana razvoja širokopojasne infrastrukture traje od 19. travnja do 19. svibnja, te će se nakon odobrenja konačnih verzija planova od strane HAKOM-a, kao nositelja Okvirnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja, projekti prijaviti na Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u postupku pred-odabira koji je otvoren do 17. lipnja 2019.

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close