Desto desk

POLAZNICI MODERNE GLAZBENE ŠKOLE POKAZALI STEČENO ZNANJE

Na završnom koncertu glazbenog tečaja odzvanjali hitovi Gunsa, ali i Adele!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 31 Kolovoz 2017 22:37

Završnim koncertom svih polaznika u Kulturnom je centru zaključeno ovogodišnje peto izdanje dvomjesečnog glazbenog tečaja Moderne glazbene škole u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Vodice na kojem je znanje novim generacijama prenijelo troje vodičkih glazbenih entuzijasta. 

Tečaj je ove godine okupio 33 polaznika tečaja na gitari koji su večeras pripremili 16 točaka i desetero na sintisajzeru koji su odsvirali osam melodija, kao i jednu polaznicu na mandolini.

"Kako je sam tečaj bio raznolik i zanimljiv, tako su i sudionici pokazali raspon muzičkih stilova – od rock glazbe do klasičnih melodija i bluesa, ali i filmske glazbe poput Pink Panthera i Star Warsa", kazao je Juraj Birin, jedan od voditelja.

Tako smo mogli čuti poznate hitove Guns N' Roses, Red Hot Chili Peppersa, ali i britanske pjevačice Adele, a u 'školu' tri voditelja, Jurja Birina (gitara), Tončija Zekonjića (gitara) i Damira Fržopa (sintisajzer i mandolina), neki su polaznici 'potegli' iz Zatona, Grebaštice, pa čak i iz Splita i Zagreba.

IMG_9930_Custom.jpg

"Grupe smo formirali na 5 do 10 polaznika s početnicima, ali i naprednijima s 2 do 3 voditelja koji su vodili nastavu. Početnici savladavaju jednostavnije melodijske linije, a napredniji pomalo zahtjevnije dionice te tako stvorili grupne skladbe. Svakom smo polazniku individualno pristupali kako bi se gradivo što bolje savladalo te smo sretni i zadovoljni sa zajedničkim završnim rezultatom", pohvalio je Juraj svoje polaznike.

Podsjetimo, već tradicionalno, petu godinu zaredom u ljetnim mjesecima Moderna glazbena škola i Pučko otvoreno učilište Vodice organiziraju Ljetni intenzivni tečaj gitare i sintisajzera za početnike i napredne uz satove solfeggia čiji je program odobrilo i Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta.

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close