24 Pro 2016
  3487

Nagrade županijske turističke zajednice

Zlatna Boula: dva priznanja i dvije zahvalnice otišle su u Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Subota, 24 Prosinac 2016 19:13

U sklopu manifestacije 'Zlatna Boula', Turistička zajednica Šibensko – kninske županije nagradila je najbolje iznajmljivače, ugostitelje i institucije koje se bave turizmom sa 16 priznanja i šest zahvalnica. 'Zlatna Boula' održana je jučer u Gradskoj vijećnici u Šibeniku, a nagrađeno ih čak četvero iz Vodica.


Iako je ideja postojala već neko vrijeme, manifestacija 'Zlatna Boula' ove se godine održala prvi put s ciljem odavanja priznanja i zahvale onima koji turizam uistinu jesu.

- „Turizam smo svi mi zajedno, svaki restoran, hotel i iznajmljivač. Željeli smo se na neki način nakloniti našim kvalitetnim dionicima.", kazala je Željana Šikić, direktorica županijske TZ.

Trebalo je smisliti i ime, a boula se je nekako sama nametnula.

- „Boula nas identificira kao regiju. Nalazi se i na poznatoj šibenskoj kapi i narodnim nošnjama. Ta spirala predstavlja kontinuitet, entuzijazam i nadu. Kad sam to saznala, simbolika je bila prejaka i znala sam da je to to!" – otkrila je Šikić

Za priznanja prethodno nisu održane nominacije i kandidature, no šibenska regija prepoznata je kao regija koja plovi dobrim pravcima te su svi oni već dobili nekakve nagrade za svoj rad. Među zlatnih šesnaest je Hotel 'Olympia' s uručenim posebnim priznanjem za svoj doprinos turizmu te Turistička zajednica grada Vodica za odličan turističko informativni centar.

- „Naš centar na cjelodnevnoj je usluzi gostima, domaćinima i svim turističkim djelatnicima za sve moguće informacije i pomoć u svakom trenutku. U sezoni zaposlimo dodatnih 10-ak djelatnika kako bi ta usluga bila što kvalitetnija i da gosti iz našeg ureda izađu zadovoljni.", kazala je Anita Franin Pečarica, direktorica TZ grada Vodica.

Ovo priznanje motivacija je za daljnji rad.

- „Drago mi je što je ono otišlo baš u Vodice. Kompliment je to ne samo uredu, već i svim našim informatroima. Dobar rad i raspolaganje, uz ljubaznost zaista se isplate!", zaključila je naša direktorica.

Dvije zahvalnice također su otišle u Vodice: Neri Ševerdiji, vlasnici agencije 'Gea Tours' - za inovativne sadržaje te Melini Maras Lugović, voditeljici edukativne radionice 'Marketing privatnih iznajmljivača'.

 

 

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Litretavanje na Novu godinu: S nadom ulazimo u 2021.
  Information
  Podijeli
  Information

  Litretavanje na Novu godinu: S nadom ulazimo u 2021.

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close