26 Kol 2019 Ilustracija / Pixabay
    573

Tražite posao? Pogledajte koji se poslovi nude ovog tjedna u Šibensko-kninskoj županiji

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Integral Edukacijski Programi d.o.o., tvrtka je koja se bavi obrazovnim savjetovanjem i koja je izgrađena na snažnim vrijednostima te strastvenom, profesionalnom pristupu pronalaska najboljeg obrazovnog programa za svakog klijenta. Trenutno zapošljava obrazovnog savjetnika (m/ž). Nudi priliku za rad u mladom, dinamičnom i izazovnom okruženju, kao i bonuse za ostvarene rezultate te česte treninge u području prodaje, marketinga i sektora obrazovanja. Prijavite se.

Plodine d.d. zapošljavaju više prodavača (m/ž) u Šibeniku, na otoku Rabu, u Novalji te na brojnim drugim lokacijama diljem Jadrana. Od vas se očekuju razvijene prodajne vještine, višegodišnje radno iskustvo, izražena komunikativnost, upornost u radu, spremnost na timski rad te srednja stručna sprema. Nudi vam se stimulativno radno okruženje, kao i konkurentna plaća, zanimljivi radni zadaci i mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Prijave se zaprimaju još jako kratko – do 30.08.

Sanac d.o.o. ima raspisan natječaj za vozača motornih vozila (m/ž), za terenski posao na području cijele Hrvatske. Ako imate srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B, C, E kategorije, dvogodišnje radno iskustvo te poznajete osnove rada na građevinskim strojevima – aplicirajte.

MD Grgec d.o.o. traži keramičara / zidara (m/ž) za rad u Zadru i u Zagrebu. Ako imate dvogodišnje radno iskustvo u području postavljanja keramičkih pločica i kamena, svakako provjerite više detalja u oglasu za posao.

Wollbett d.o.o. u svoj tim pridružuje dizajnera / projektanta za SolidWorks (m/ž) u Zagrebu i u Zadru. Opis posla uključuje rad na računalu, modeliranje i projektiranje. Ako imate fakultetsko obrazovanje iz traženog područja, poznajete engleski jezik, poželjno i njemački jezik, a napredno se služite računalom – ovo je prilika koja bi vam se mogla svidjeti, stoga aplicirajte do 30.08. Ostalo je jako malo vremena...

Kamp Šimuni d.o.o. na otoku Pagu zapošljava informatičara (m/ž) s jednogodišnjim iskustvom. Očekuje vas svakodnevna podrška korisnicima u radu na računalima, održavanje računala, kao i projektiranje i izvedba podatkovne mreže unutar kampa, u suradnji s tehničkom službom. Smještaj i hrana su vam osigurani, pa nemate što čekati – prijavite se do kraja kolovoza.

Falkensteiner Hotel & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na 2 pozicije. Traži kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) koji će upotpuniti tim u Zadru. Očekuje vas edukacija i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja u rastućoj hotelskoj grupaciji, uz obilje timskog rada. Vesele se vašoj prijavi, stoga ne oklijevajte, javite se još danas.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki - Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Puli, Rijeci, Zagrebu, Zadru i Splitu, zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. ima raspisan natječaj za strojara 3 (m/ž) u pogonu u Zadru. Potrebno je troje radnika, od kojih se očekuju organizacijske i analitičke vještine, kao i komunikativnost, pozitivan i kreativan duh. Provjerite uvjete i svoje buduće nadležnosti na linku.

AKD-Zaštita d.o.o., vodeća, priznata i razvojno orijentirana zaštitarska tvrtka sa značajnim tržišnim udjelom na području privatne zaštite, zapošljava zaštitara (m/ž) u Vrgorcu. Odabranog kandidata očekuje rad na neodređeno vrijeme u državnoj zaštitarskoj agenciji, kao i stimulativna primanja i prigodne pogodnosti za Božić, Uskrs i sl. Također, nagrada za licenciranog zaštitara iznosi 2.400 kn za zapošljavanje, pa vjerujemo da imate jako puno razloga za klik i prijavu.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

Vaša reakcija na temu
Super
Hahaha
Opa
Tužno
Ljut sam

djelomid1.jpg


Klikni na plakat za više info

Klikni na plakat za više infoImage is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

BumbaNG
tehnoadeo2017

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close