Svi 12, 2021 1035

Vodički minirukometaši izvrsni na turniru u Solinu, starije kolege stopostotne u Sinju

Ocjeni sadržaj
(8 glasova)

Iza mladih članova Rukomentog kluba Vodice vrlo je uspješan vikend. Minirukometaši su, naime, zauzeli drugo mjesto na humanitarnom turniru u Solinu, dok su tri ekipe vodičkog kluba koje se natječu u Županijskoj ligi Splitsko – dalmatinske upisale tri pobjede u Sinju. 

Minirukometaši su prvi put nakon sedam mjeseci 'pandemijske stanke' nastupili na nekom turniru, onom solinskom na kojem se skupljala pomoć za rukometne prijatelje iz Petrinje. Na dva otvorena igrališta natjecalo se deset ekipa, a mladi Vodičani na koncu su osvojili visoko drugo mjesto. Ispred njih bila je samo domaća ekipa. 

Odličan nastup u Solinu upotpunila je druga, mlađa ekipa RK Vodice, osvajanjem petog mjesta.  Dodajmo kako je vodičkim minirukometašima po povratku kući organiziran vatreni doček, a priredili su im ga njihovi roditelji.

Kako smo ranije pisali, ove sezone tri ekipe vodičkog kluba, 2005/2006. godište, 2007./2008. godište te 2009./2010 godište uključili su se u Županijsku ligu Splitske – dalmatinske, a u Sinju su ostvarili stopostotni uspjeh, upisavši tri uvjerljive pobjede protiv ekipa domaćeg RK Kamičak.

 

Najstariji su slavili sa 33:19, najmlađi sa 20:10, dok je generacija 07./08. svoje domaćine nadigrala rezultatom 28:18.

Foto: RK Vodice

Tags
djelomob1.jpg