Rujan 19, 2021 1412

Rezultat puno gori od igre

Vodice ostale bez trenera nakon ružnog poraza u Pločama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nogometaši Vodica u petom su kolu 3. HNL jug upisali ružan poraz. U Pločama su od domaćeg Jadrana poraženi s čak 7:2 i tako su ostali 'utaboreni' u samom dnu ljestvice, s dva osvojena boda. Da stvar bude gora, klub s Račica ostao je bez trenera. 

 - Na žalost Marko Pinčić je odlučio otići, iako je na njemu najmanja krivica. Ali smatra da ne može više izvući iz ove momčadi tako da je odstupio – kazao nam je Ivica Matić, sportski direktor NK Vodica. 

Oni koji su gledali utakmicu u Pločama kažu kako je igra Vodičana bila puno bolja od krajnjeg rezultata. S tim se slaže i Matić.

 - Zabili su nam praktički sedam golova iz pet udaraca. A dobro smo krenuli, poveli preko Malenice, a onda smo u dvije minute primili dva gola i stvari su krenule nizbrdo. Baš čuna utakmica – ističe Matić.

 

Inače, drugi gol gostiju, onaj za 4:2, zabio je Mehmed Alispahić.

Što dalje, pitamo Matića, zna li se već tko će naslijediti Pinčića?

 - Ne još, sve nas je ovo malo zateklo, tako da je moguće da za prvu ruku nađemo neko privremeno rješenje – kaže.

Iako su uoči sezone iz kluba s dosta optimizma gledali na mogućnosti svoje momčadi, isticali kako ne vjeruju da će se opet boriti za ostanak, sada su se malo 'korigirali'.

 - I dalje vjerujem da imamo momčad za sredinu ljestvice, s nekoliko igrača s prvoligaškim iskustvom, te s par talentiranih mladića, ali  nakon ovih pet kola i ovakvog poraza u Pločama sigurno da nas opet čeka teška sezona. Kasno smo se ekipirali, igrači su dolazili zadnjih desetak dana i kada se još malo uigramo vjerujem da će rezultati ipak doći – kaže Matić.

Na ruku Vodičanima ide i raspored. U sljedećem kolu na Račice dolazi Uskok, pa se ide u goste Zadru, a onda slijedi domaći okršaj s Kamenom.

 - Valjda će se i nama otvoriti – zaključio je Matić.

(foto: naši Tići)

djelomob1.jpg