Ožujak 10, 2015 2730

Vodičke košarkašice očekuje "Final four" MŽKL lige

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Sljedeći vikend, 14. i 15. 3. u slovenskom gradu Celju održat će se "Final four" međunarodne ženske košarkaške lige u kategoriji U-15 (igračice rođene 2000. godine i mlađe). Vodičke košarkašice su pravo nastupa izborile kao drugoplasirana ekipa sa skorom od 10 pobjeda i 2 poraza. U ligi je nastupalo 13 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Mađarske i Makedonije.

U subotu 14.3. u 13.00. sati ŽKK "Vodice" će u polufinalnoj utakmici igrati protiv ŽKK "Jedinstvo" iz Tuzle (BIH). U drugoj polufinalnoj utakmici igrat će dvije Zagrebačke ekipe, ŽKK "Croatia 2006" i ŽKK "Medveščak". Utakmica za 3. mjesto i finale se igraju u nedjelju 15.3.

Trener ŽKK "Vodice" Bore Vuković: Prvi put sudjelujemo u ovoj regionalnoj ligi i već sam plasman na "Final four" za nas je veliki uspjeh. Istina, sam završni turnir nam dolazi u nezgodno vrijeme zbog ozljeda važnih igračica. Nadamo se da ćemo ozljede sanirati jer nam je želja predstavljanje našeg kluba na tako velikoj i značajnoj smotri ženske košarke u što boljem svijetlu. Smatram da na završnici nema favorita i svako svakoga može pobijediti. Na završnici će za ŽKK "Vodice" igrati: Lorena Mihić, Josipa Ivas, Zrinka Ivas, Marija Skočić, Matea Mijat, Iva Bošnjak, Andrea Ivešić, Petra Bašić, Dora Filipi, Bruna Obratov, Martina Jurić, Ljubica Jozić i Martina Skorić.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 10 Ožujak 2015 13:56
djelomob1.jpg