Lipanj 06, 2022 958

Članovi BBK Orlov krug nastavljaju sa sjajnim rezultatima ove sezone

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

 Na iznimno jakoj XCO utrci u Samoboru kategorije UCI C1, „orlovi su ponovo osvojili pregršt bodova za domaći Kup.

U kategoriji do 11 godina Enzo Perlić bio je treći od hrvatskih vozača. Kod djevojčica do 13 godina Maša Klarićbila je prva, a Lucija Gita Radulović treća u poretku za HR kup.

U kategoriji do 15 godina za dječake Mate Sladoljev bio je najbolje rangirani hrvatski vozač, dok je Eugen Čičin Šain zauzeo 6 mjesto u istoj kategoriji.

Kod kadeta Jurica Radulović bio je četrti u poretku za HR Kup. U kategoriji veterana B Ivica Mesarić zauzeo je ukupno 6 mjesto i bio najbrži hrvatski vozač, dok je su kod veterana C Siniša Radulović i Mario Čičin Šain zauzeli treće, odnosno četvrto mjesto u poretku domaćeg Kupa. Sjajan rezultat napravila je Dora Čičin Šain koja je u iznimno jakoj ženskoj utrci zauzela ukupno deveto mjesto te bila druga od hrvatskih vozačica.

Dan ranije na Učkoj se vozilo nacionalno prvenstvu u cestovnom usponu, na kojem su također nastupili članovi BBK Orlov krug. Ivan Čular u kategoriji veterana B zauzeo je drugo mjesto, a Tonko Juras 4 mjesto, dok je David Pejdo u kategoriji do 15 godina osvojio broncu.

djelomob1.jpg