Održan LIDL VODICE RUN: Po prekrasnom vremenu sudjelovalo sedamdesetak natjecatelja

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sedamdesetak trkača sudjelovalo je danas na prvoj Lidl Vodice run utrci koja je startala u 11 sati ispred stare škole. Osim domaćih natjecatelja, na utrku su došli iz susjednih mjesta, gradova i županija, a utrka je bila i međunarodnog karaktera. Naime, neki su ptristigli iz Austrije, a bilo je natjecatelja čak iz daleke Australije. 

Za natjecatelje su pripremljene tri staze, jedna u dužini od kilometar, pet kilometara i treća od dužine deset kilometara.

Za vrijeme dok je utrka trajala mladi članovi KK Okit, Taekwon do kluba Hrvatski branitelj dragovoljac okupljenima su prezentirali svoje vještine, a plesom su prisutne zabavljale članice PU Bollywood. U programu su sudjelovali predškolci kao sportska grupa Dječjeg vrtića Tamaris i jedriličari JK Tijata u četiri optimista. Na utrci Lidl Run Vodice sudjelovali su i volonteri Crvenog križa mjerenjem tlaka.

Po završetku utrke uslijedilo je proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i kviz s nagradama za sve trkače. Rezultate po kategorijama i apsolutne pobjednike provjerite na web stranici stotinka.hr

 

Utrku su organizirali: Tvrtka  Run Croatia, Hotel Olympia Vodice i Turistička zajednica Vodice

Sportski vikend nastavlja se sutra biciklističkom utrkom Gabrin maraton

Spomenimo Lidl je, u sklopu svoje kampanje #aktivnikrozgodinu, sponzor 10. Run Croatia utrke na lokacijama diljem Hrvatske koje uključuju Punat i Malinsku na otoku Krku, otoke Brač i Lošinj, gradove Zagreb, Split, Poreč, Vodice te Općine Križ i Ravna Gora. (ls)

Poslijednja izmjena dana Subota, 12 Listopad 2019 14:52
djelomob1.jpg