15 Ruj 2017
    1936

ZALJUBLJENIK U GLAZBU IZ 'SUNČANE OBITELJI'

DJ Ante Grbavica: «Ne bih rekao da sam klasični DJ, više se doživljavam kao zabavljač!»

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 15 Rujan 2017 13:15

Sunčani sat drugi mu je dom, jedan je od najdražih zabavljača domaće publike kojeg već gotovo jedno desetljeće na svim 'bitnijm' feštama nalazimo na istom mjestu, a za nas se prisjetio nekih lijepih i malo manje lijepih uspomena.

 

Prije 13 godina Ante Grbavica prvi put je pustio glazbu, a kad je osjetio energiju ljudi koji na istu uživaju dogodila se ljubav koja i danas traje.

«Krenuo sam s Dalmatinom, bilo je bitno samo da sam tamo jer su tamo bili svi, ti se trenutci pamte. No, ne bih rekao da sam klasični DJ, sebe doživljavam kao zabavljača, a i raspon pjesama koji puštam je funky, studio 54, 80, 90, rock, blues...», kazao nam je Ante.

Na vodičkoj fešti ispred Sunčanog sata svira već devet godina, a kad mu se pridruži i kolega Vlado, tamo se odvije, složit će se domaći – najbolja zabava.

«Najdraža mi je fešta 2009. godine, kad sam puštao od 22:00 do 07:30, sa zadnjom pjesmom 'Let The Sunshine In'... Ta slika se nikad neće zaboraviti!», prisjetio se.

929682046be1bf0fddbc51807221b743_XL.jpg

Iako je iz Šibenika, u Vodicama je prihvaćen kao naš domaći.

«Lipo su primili i uveli u svoj glazbeni svijet koji je šarolik, koji mi je prirastao srcu i kojeg ponovo prenosim mlađim generacijama. Sunčani sat je postao moj drugi dom, a i moj stil se najbolje uklapa u taj ambijent. Veliko hvala Denisu Meštrovu koji me primio u svoju sunčanu obitelj i pružio mi priliku da radim ono što volim»,

Ante je rado bio pozivan i na privatne zabave i vjenčanja, no danas je toga ipak malo manje.

«Ponosni sam otac dviju curica s kojima mi je draže biti doma nego ludovati kao nekad. Iako, biti DJ u današnje vrijeme čini mi se sve zahvalnijim poslom. Drago mi je da ih je sve više i da uživaju jer sam siguran da to rade iz ljubavi prema glazbi», kazao je te dodao da mu je neostvarena želja iskušati se i na gitari te da nikad nije kasno!

33312999714_4b94137836_c.jpg 

No, imali li u svemu tome i 'grubih' događaja ili 'grintavog' naroda?

«Što se tiče grintanja publike, istina je, doživio sam svašta, pa i prijetnji. Pamtim i lijepe i ružne trenutke. Ali, tako je svugdje. Ipak je više onih što me podržavaju i slušaju, hvala im od srca na tome!», zaključio je Ante naš razgovor.

Vaša reakcija na temu
Super
Hahaha
Opa
Tužno
Ljut sam

djelomid1.jpg


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close