25 Kol 2017
    866

Kantautorskom večeri Josipa Bašića i prijatelja završava manifestacija Đardin je IN

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
0

Kantautorskom večeri Josipa Bašića i prijatelja u petak 25. kolovoza završava manifestacija Đardin je IN. Tijekom dva mjeseca održano je 12 događanja od koncerata, kantautorskih i pjesničkih večeri do stand up komedija.

IMG_7329.JPG

Cilj organizatora, TZ Vodice je bio da se ovim projektom događanja prošire i na dijelove mjesta koji nisu na samoj obali, odnosno revitalizacija našeg Đardina. Sudeći prema odazivu i reakcijama publike u tome su i uspjeli.

IMG_7343.JPG

- Jako smo zadovoljni s projektom upravo iz razloga što su reakcije posjetitelja bile jako pozitivne. Đardin je doslovno "živnuo", a i reakcije samih izvođača na ambijent su bile vrlo pozitivne. Za dogodine pokušat ćemo osmisliti još raznolikiji program, kako bi još više obogatili turistički kalendar događanja – rekla nam je Anita Franin Pečarica, dir. Ureda TZ Vodice

Josip Bašić do sada je napisao preko 160 tekstova pjesama, uglazbio preko 110 , a večeras od 21 sat na Trgu kneza Branimira će zajedno sa svojim prijateljima prirediti posebnu večer koja će sigurno oduševiti publiku.

Vaša reakcija na temu
Super
Hahaha
Opa
Tužno
Ljut sam

djelomid1.jpg


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close