Srpanj 12, 2019 3005 TZ Grad Vodice / vodice.hr

VIKEND U VODICAMA: Večeras stand up uz Drelu, u nedjelju nam pjeva Zorica Kondža

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Ovaj vikend u Vodicama i na otoku Prviću turistička zajednica Grada Vodica priprema tri zabavne događaja, pa se tako možemo večeras smijati uz Drelu, sutra uživati u predstavi u Šepurini, a prekosutra pjevati s damom hrvatske estrade na našoj rivi.U sklopu manifestacije Đardin je IN bit će večer stand upa & bluesa s Davorom Dretarom Dreletom uz pratnju Chill out tria:
- 12. srpnja, Trg Kneza Branimira, 21:30 h

Davor Dretar Drele obilježava 25 godina stand up karijere u Hrvatskoj, što ga svrstava u najiskusnije izvođače te vrste scenske umjetnosti. Predstava se sastoji od glazbe i elemenata stand up-a, u kojima Drele govori o toku života, od rođenja pa sve do završnog čina sahrane i neizbježnih karmina, i u 90 minuta objašnjava misterije nutricionizma, braka, ženske i muške mode, uči nas što je to konceptualna umjetnost, kako se ponašati na prvom sastanku, a mogu se vidjeti i točke iz opere, mjuzikla i baleta!


Chillout trio skupina je mladih glazbenika koja je poznata na zagrebačkoj klupskoj sceni po sjajnom izvođenju blues i gipsy jazz standarda, a u suradnji sa Dreletom donose puno dinamike na pozornicu, izvodeći svoje skladbe, ali i neke iz doba pomalo zaboravljene grupe Dreletronic sa početka devedesetih.
Nakon uspjeha u Zagrebu, Drele sa svojom sjajnom predstavom dolazi i u vodički đardin, spreman oduševiti publiku i sve prisutne nasmijati do suza!


Glumačka družina Histrion gostuje s ''Tajknunima'':
- 13. srpnja, Prvić Šepurine

Vrlo zanimljiva i aktualna tema histrionske nove predstave TAJKUNI, M. Gavrana komentira grabež i pohlepu, ismijava ljudske mane te kritički preispituje poduzetničke navike našeg doba.
Ironija, satira, komični obrati i glumačka vještina jaka su kazališna oruđa kojima se Histrioni već desetljećima služe, a u slučaju ove nove komedije i zrelo kritiziraju te zahtijevaju preuzimanje odgovornosti za poslovne poteze nastale u vremenu stvaranja poduzetničke klime u kojoj je čovjek čovjeku vuk na lovištu bez lovostaja.
Nespretni i slabi junaci ove histrionske komedije, zaokupljaju nas, nasmijavaju, ali i podučavaju kako naprijed ne možemo džepovima punim tuđeg novca te kako prava mudrost leži u pronalaženju vlastite mjere ali i solidarnosti s bližnjima…
Igraju : Ana Marija Percaić, Hrvoje Klobučar, Franka Klarić,Zlatko Ožbolt.


Koncert dame hrvatske estrade Zorice Kondže na vodičkoj rivi:
- 14. srpnja, Obala Vladimira Nazora, 21:30 h

Zorica Kondža je glazbenu karijeru započela u grupama Pirati, Novi Dan, ST i Stijene potkraj 1970-ih, odnosno početkom 1980-ih. Kao solistica nastupa od 1984. Odlikuje ju glas velikoga raspona, u kojemu se mediteranski temperament susreće s modernim žanrovima poput soula, bluesa i rock and rolla.
djelomob1.jpg