24 Ožu 2016
    2610

Rubrika pitanja građana: Odgovori na Vaša komunalna pitanja

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 24 Ožujak 2016 20:27

Rubriku "Pitanja građana" uveli smo prije dvije godine kako bi naši građani postavili pitanje vezano za naš grad i komunalnu problematiku, a mi bi za Vas potražili odgovore kod nadležnih.

Sva pitanja i odgovore postavili smo na portal Infovodice kako bi i ostali koji imaju sličnih upita mogli dobiti odgovor.

U proteklom periodu pristigla su nam tri pitanja koja smo proslijedili Upravnom odjelu za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo. Ovim putem se zahvaljujemo gosp. Tinu Kusanoviću na odgovorima

Pitanje gđe Vesne D.
Ulica Katarine Zrinske čeka II fazu rada ulične rasvjete. U priopćenju je rečeno da će to biti početkom ove godine, do danas nema nikakvog pomaka. I faza radova uradena prije 2 godine. 

Odgovor
Obzirom da izgradnja javne rasvjete na području Grad Vodica uključuje radove na 25 različitih ulica ili odvojaka ulica (pozicija) tako će po dinamičkom planu izvođača radova ulica Katarine Zrinski biti realizirana tijekom travnja 2016.


Pitanje Iva M.
Zamolila bih Vas da budete tako ljubazni da mi odgovorite zašto na potezu od dolaska na plažu od restauranta '' Scala'' do tzv. Hangara, ne postoje paravani za presvlačenje mokrih kupaćih kostima . Na tom potezu nema dovoljno kanti za smeće. Prigovor je dobronamjeran pa se nadam da to nije prevelika investicija za ugodniji boravak na plaži i da će te to uzeti u obzir i riješiti do početka sezone.

Odgovor
Obzirom da je predmetna plaža u prvoj fazi izvedbe, nasipavanjem te proširenjem sunčališnog prostora obavještavamo Vas da ćemo Vašu sugestiju uzeti u obzir. Inače unutar tehničke dokumentacije izvedbe plaže koja je u izradi odnosno pripremi, definirani su njena oprema i sadržaj.


Ptanje Danijel V.
Na području Srime III (oko broja 40) , na potezu od Vila Rose do Baze nalazi se najneuređeniji dio plaže. Ne postoji drvored tamarisa niti bilo kojeg drugog drveća, kao ni kamena ograda. Sve to na drugim dijelovima plaže postoji. Zanima me hoće li se po tom pitanju nešto učiniti.

Odgovor
Predmetna dokumentacija uređenja pojasa od prometnice do mora je u pripremi te će uključivati izvedbu šetnice, biciklističke staze, ogradnih zidova te hortikulture te kompletnog plažnog pojasa sa pripadajućom opremom i sadržajima. Grad svaku godinu traži i dobija od MO Srima prijedloge koja bi trebala biti prioritetna ulaganja na njihovom području. Tako su uređeni glavna plaža, dječje igralište, asfaltirane i rasvijetljene brojne prometnice... Vrlo rado ako to bude prijedlog MO za naredni period, uredit će se i ta dionica.


A Vi dragi čitatelji: ako cesta u vašoj ulici još nije uređena, na njoj ne postoji javna rasvjeta, nema potrebnih pješačkih prelaza, treba dodatna prometna signalizacija ili su neuređeni nogostupi, nema odvodnje slivnih voda, nedostaju kante ili kontejneri za smeće, imate problem parkinga.
Ova i slična pitanja možete poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – za rubriku „Pitanja građana"

Sva Vaša pitanja podliježu administraciji od strane urednika te neće biti objavljena ukoliko su neprimjerenog sadržaja, te ukoliko nemaju veze sa komunalnom problematikom.. Vaša poruka će biti proslijeđena do odgovarajuće službe, a odgovori na pitanja biti će postavljena na stranicu portala , kako bi i ostalim zainteresiranim građanima bili od koristi.

djelomid1.jpg

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close