• 16 Srp - 16 Srp
  • 16 Srp - 17 Srp
  • 17 Srp - 17 Srp
08 Svi 2015
    2876

Građani pitaju: Pročitajte odgovore na Vaša komunalna pitanja

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 08 Svibanj 2015 10:30

Pitanja koja ste nam poslali u proteklom periodu proslijedili smo gradskom Upravnom odjelu za komunalno-vodni sustav a dolje možete pročitati odgovore.

Pitanje Dijane Miličević: Zašto je u Zatonskoj ulici u tijeku postavljanje rasvjete samo do pekare "Moćan" a ne i dalje (radi se o glavnoj ulici)? 

Odgovor: Predmetna dionica koja je odrađena kroz prethodno razdoblje bila je planirana programom gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2014.god..
Radovi su izvršeni u duljini i opsegu koji su i planirani odnosno planirani.
Odrađena je samo prva faza radova koja ne uključuje rasvjetne stupove i rasvjetna tijela, već samo iskop, polaganje niskonaponskog kabela, temeljnog uzemljenja te temelja rasvjetnih stupova.
Naravno da znamo da u nastavku ulice ima još objekata te da ste uredno platili svoje obveze prema Gradu ali ostatak radova će se izvesti u nekoj drugoj fazi radova kroz neki od narednih programa gradnje.


Pitanje Vesne Debeljak: Kada će ulica Katarine Zrinski dobiti uličnu rasvjetu?

Odgovor: Ulica Katarine Zrinski nalazi se u programu gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za ovu 2015. god. , te će radovi na ugradnji rasvjetnih stupova sa rasvjetnim tijelima uslijediti nakon provedene javne nabave ali ne prije 30.09.2015.


Pitanje Viktor Vrhovec: Radi se o Zatonskoj 181d u Vodicama. Možete nam reci kako stoji stanje u vezi asfalta i javne rasvjete u Zatonskoj kod brojeva 181 a-d? Investitor i graditelj (Vila Građa d.o.o) nam je potvrdio da je već duže vremena sve plačeno i da se to treba uraditi. Međutim do današnjeg dana nista nije urađeno, čak je i taj makadamski put tako loš da se više sa normalnim autom nemože ni doći do apartmana a da auto ne zapne za neki kamen ili rupu. To stanje je stvarno neizdržljivo čak je i sramota za buduće goste koji će ove godine ako bog da Vodice opet posjetiti i boraviti u Zatonskoj 181. 

Odgovor: Svjesni smo da komunalna infrastruktura nedostaje Vašoj ulici ali izgradnja predmetne komunalne infrastrukture (asfalta i javne rasvjete) odradit će se kad ista bude predviđena budućim programom gradnje ili eventualnim rebalansom proračuna za ovu 2015. godinu. Ovim putem Vas pozivamo da ako niste svakako podnesete pisani zahtjev za izgradnju predmetne komunalne infrastrukture.


20150427_074641.jpg

Pitanje Mira Fržop: Kad će se ukoniti dotrajali stup za struju na rotoru kod hotela Imperijal koji nema funkciju?

Odgovor: Predmetni stup je u vlasništvu HEP d.o.o.-a, te smo u kontaktima sa nadležnima iz spomenute institucije dobili informaciju da će se predmetni stup ukloniti kroz jesen 2015.god.

A Vi dragi čitatelji: ako cesta u vašoj ulici još nije uređena, na njoj ne postoji javna rasvjeta, nema potrebnih pješačkih prelaza, treba dodatna prometna signalizacija ili su neuređeni nogostupi, nema odvodnje slivnih voda, nedostaju kante ili kontejneri za smeće, imate problem parkinga.
Ova i slična pitanja možete poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – za rubriku „Pitanja građana"

Sva Vaša pitanja podliježu administraciji od strane urednika te neće biti objavljena ukoliko su neprimjerenog sadržaja, te ukoliko nemaju veze sa komunalnom problematikom.. Vaša poruka će biti proslijeđena do odgovarajuće službe, a odgovori na pitanja biti će postavljena na stranicu portala , kako bi i ostalim zainteresiranim građanima bili od koristi.

Također zahvaljujemo se pročelniku Marku Lugoviću i gosp. Tinu Kusanoviću (djelatnici Upravnog odjela za komunalno-vodni sustav, zaštitu okoliša i graditeljstvo) na odgovorima.

djelomid1.jpg

hangardesknov.jpg

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close