Učenike Osnovne škole „Meterize“ Područne škole Prvić Šepurine i Područne škole Zlarin i njihove učiteljice Marisu Krolo i Marijanu Burić ugostili su danas u Uredu župana župan Goran Pauk i pročelnica Ureda župana Senka Bilać.

Sporazum o suradnji na projektu „Moja tvrđava znanja“ potpisali su danas na tvrđavi Barone župan Goran Pauk i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić s Goranom Barišić Bačelić, ravnateljicom Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik koja je osmislila i provodi ovaj edukativni projekt.

Župan Goran Pauk i Ivan Mravak, predsjednik Udruge pčelara Dalmacije, danas su potpisali Ugovor o sufinanciranju projekta „Zaštita Dalmatinskog meda". Potpisivanju ugovora prisustvovao je i voditelj projekta, prof. dr. sc. Dragan Bubalo s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, te predstavnici udruga „Pčela" iz Šibenika i „Drača" iz Knina.

Župan Goran Pauk danas je u TC Dalmare svečanim govorom otvorio jubilarni 10. Sajam poslova koji se održava u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Šibenik, a pod pokroviteljstvom Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika.

Župan Goran Pauk jutros je u Kulturnom centru Tribunj s predstavnicima gradova Šibenika, Vodica te predstavnicima općina Bilice, Pirovac, Tisno, Tribunj, Murter-Kornati i Primošten potpisao Sporazum o zajedničkom financiranju na pomorskom dobru za 2017. godinu.

Župan Goran Pauk i pročelnica Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Sanja Slavica Matešić jučer su u Uredu župana održali sastanak sa članovima delegacije iz zemalja Magreba na temu ugroženosti obalnog područja klimatskim promjenama i provedbe Obalnog plana za zaštitu obalnih područja.

Župan Goran Pauk danas je sklopio ugovore vrijedne 318 tisuća kuna sa 20 lovačkih društava lovozakupnika zajedničkih lovišta Šibensko-kninske županije.

Izmjene financiranja jedinica lokalne i područne samouprave jedan su od prijedloga nove Vlade koje bi trebale stupiti na snagu u siječnju 2017. godine. O tome su, među ostalim, jučer razgovarali i svi župani u Vukovaru na 45. po redu sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija.

25. listopada obilježava se Dan darivatelja krvi, povodom kojeg je danas u Uredu župana održan svečani prijem za dobrovoljne darivatelje i darivateljice krvi.

Župan Goran Pauk, kao voditelj izaslanstva Hrvatske lokalne i regionalne samouprave, sudjeluje na 31. sjednici Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe koja se održava od 19. do 21. listopada u Strasbourgu.

Stranica 1 od 3
Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close