talentomanija-plakatŽelimo Vas podsjetiti da su u tijeku pripreme za audiciju showa "Talentomanija" koji će se održati u KC Vodice 25. siječnja ove godine. Naime, radi se o predstavi gdje će kandidati moći pokazati svoje skrivene talente (gluma, pantomima, imitacija, ples, akrobacije).

balote
Boćanje je tradicionalna mediteranska igra. Gotovo svako mjesto na otoku, priobalju i zaleđu imaju ako ne pravo boćalište, onda bar neki "zog". Osim same igre, puno je važnije druženje a boćanje je ujedno i turistička atrakcija.

mario-petrovic
Digitalizacija hrvatskih kina jedan je od najvažnijih strateških ciljeva HAVC-a i Ministarstva kulture, formuliran u Nacionalnom programu promicanja audiovizualnog stvaralaštva 2010. – 2014. i Strateškom planu Ministarstva kulture 2012. – 2014.
Nakon što je komisija HAVC-a bila u Vodičkom kinu krajem 2011. godine te uvidjela da naše kino ima sve potrebne uvjete za pokretanje procesa digitalizacije, ušli smo u prvi krug kina u objedinjenoj javnoj nabavi DCP projektora i opreme koju je potrebno instalirati.

orgodbor

Iako je u tijeku registracija Vodičke humanitarne udruge pod nazivom "Daj pet", Vodički humanitarci izradili su program rada i djelovanja za 2013. godinu.

naslovna-lp
Od nedavno naš grad je bogatiji za još jednu kulturno glazbenu udrugu. Trojica mladih entuzijasta, istinskih zaljubljenika u Rock glazbu udružili su svoje snage u udrugu simboličnog naziva "Longplejka". Prvi njihov veći projekt, a najavljuju ih podosta, bit će humanitarni rock koncert na plavoj plaži u petak 13.07.

sibenik-meteo
-Prema ECMWF vrhunac hladnog prodora je za iduću srijedu i četvrtak a i pahulje bi mogle stići do obale i otoka. -Ma evo sad me zvao prijatelj Vjeko i kaže da će po GFS-u idući vikend biti hladan i suh.
Okupljeni na seoskom imanju našeg sumještanina Denisa Brlasa, ovim za autora ovog članka nepoznatim kraticama, započeo je razgovor i sastanak petorice mladih entuzijasta meteorologa-amatera s namjerom osnivanja meterološke udruge na Županijskoj razini.

bajsvdMINISTAR turizma Damir Bajs, koji je početkom mjeseca bio euforičan zbog, kako je ustvrdio, najboljeg srpnja u povijesti hrvatskog turizma, danas je naglasio kako euforični, ipak, ne smijemo biti.

On je u Subotu 14.08.2010. u Vodicama održao radni sastanak s predstavnicima putničkih agencija o javno-privatnom partnerstvu i zajedničkim aktivnostima Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i putničkih agencija za ovu i iduću godinu, a nakon sastanka kazao je kako s obzirom na to da dosadašnji tijek sezone postoje naznake da bi se mogao ponoviti rezultat iz prošle sezone.

Stranica 6 od 6
Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close