Studeni 15, 2019

Nakon tri tjedna odigravanja danas je u konobi Draži završio tradicionalni i jubilarni 20. turnir u kartama Vodice 2019.

Unatoč bolesti Branka Samohoda kojega je zamijenio Mihovil Mijo Fržop ekipa Koalicije je dobila Vodišku feratu sa 10-8. Ekipa Šepurine koja nakon probijanja juga ipak uspjela doći sa otoka Prvića dobila je Kozaru sa 10-4

Nakon tri tjedna odigravanja, tradicionalni vodički, ove godine jubilarni 20., Turnir u kartama bliži se kraju. Danas su u konobi Draži odigrane četvrtfinalne partije, a nakon nekoliko sati igranja poznati su polufinalisti koji će odmjeriti snage sutra u nedjelju na istom mjestu.

Završen je prvi dio tradicionalnog i jubilarnog Turnira u kartama koji se igra u konobi Draži. Nakon 13 kola u četvrtfinalu koje će se održati iduće subote sastat će se „1. Koalicija – Dvi live“ ; „2. Blatari – Šepurine“ ; „3. Kozara – Torkul“; „4. Vodiška ferata – Dea“. Sutradan u nedjelju u polufinalu će igrati pobjednici 1-4 i 2-3

U nedjelju 20. siječnja odigrano je 5.,6. i 7. kolo jubilarnog 20. turnira u kartama u konobi Draži. Evo rezultata i poretka nakon 7. kola.

Započeo je tradicionalni i jubilarni 20.-ti po redu turnir u kartama. 14 ekipa u konobi Draži Vodice igra Trijonfo i Trešete, a u subotu odigrano je četiri kola.

Nakon tri tjedna odigravanja danas je završio 19. turnir u kartama Vodice 2018.

U subotu i nedjelju odigrano je četvrtfinale i polufinale tradicionalnog 19. turnira u kartama.
Iduću nedjelju 11.02. od 15 sati u konobi Dalmata finale igraju Koalicija- Blatari na 10 dobivenih, a za treće mjesto Magistrala-Napolitanci na 6 dobivenih.

Protekli vikend u konobi Vodice Dalmata odigrano je zadnjih šest kola 19. turnira u kartama Vodice 2017.
Donosimo Vam rezultate od 8. do 13. kola te poredak i raspored odigravanja četvrt i polufinala

U organizaciji UHBDDR Boban Vodice u subotu je započeo tradicionalni 19.-ti po redu turnir u kartama. 14 ekipa u konobi Dalmata Vodice igra Trijonfo i Trešete, a u dva dana odigrano je 7 kola

Stranica 1 od 3

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close