Trogirski Kanti iz Trogira predstavili su novu pjesmu ”Zadnji oproštaj”. Glazbeni broj ugledao je svjetlo dana, a redatelj i snimatelj spota je naš sumještanin Tomislav Dugandžić, dok je za snimke iz zraka bio zadužen Ivan Kulaš

Nakon duge radne zime, odlaska basiste, intenzivnog snimanja i stvaranja novog zvuka, došlo je vrijeme da Teški Osjećaji predstave što su radili ove zime.

Kada je Gradska knjižnica Vodice nedavno objavila poziv mladima da se prijave na foto i video radionicu nisu očekivali da će se unutar dvadesetak sati javiti njih čak tridesetero. Već ta brojka bila je duplo veća od planirane pa su već idući dan stopirane nove prijave. Očito je da su Sanja Lydia Kulušić i Tomislav Dugandžić, voditelji ovih radionica, bili pravi magnet za mlade ljubitelje druženja sa foto aparatom i kamerom. I to ne samo onih iz vodičkog kraja, jer ima dosta prijavljenih i iz susjednih gradova, ponajviše iz Šibenika.

Pripovjedač Nikola Rak, zajedno s iskusnom ekipom iz Plutons productiona Tomislavom Dugandžićem i Juricom Cindrićem snimili su serijal "Šapat uzavrelog poete" u kojem na duhovit način komentiraju našu svakodnevnicu.

Jedan od mladih bendova koji osvaja prostor na hrvatskom tržištu i upoznaje nas kao publiku s jedinstvenom vrste glazbe je PTSP bend. Dotičan rep bend čini dvojac pod umjetničkim imenima Sintag (Davor Bursić) i Typical (Niko Belamarić) dok na gitari svira Tomislav Čićin Karlov iz Vodica.

Mladi ljudi s mnogo ideja, energije i volje odlučili su svoju ljubav prema glazbi iskazati na način da svoje stavove, emocije i pjesmu prenose svirajući i pjevajući u pozitivnom okruženju PTSP benda. U narednom intervjuu saznajte više informacije o PTSP bendu i upoznajte se s vrstom glazbe koju prezentiraju publici budući da smo dečkima iz PTSP benda postavili pitanja o njihovoj karijeri, planovima za budućnost, a otkrivamo vam i na koji način su osnovali ovaj mladi, rep bend.

Povodom izdavanja svog novog nosača zvuka naziva „Omiški" klapa Bunari danas je snimila spot u kojem će se naći izabrani mix pjesama s istoimenog albuma. Ovaj spot je nastavak suradnje klape Bunari i mladog snimatelja Tomislava Dugandžića s kojim su do sada snimili nekoliko spotova među kojima je spot za pjesmu "Fališ" i „Božićna čestitka"

Ekipa iz Plutons productiona opet rastura. Ovaj put Jure je konačno dobio svoj kulinarski show. U prvoj epizodi Jure će Vam prikazati kako se od 2 dg margarina, 1 dg salame (koja je pred istekom roka), 1 kg kruha te 10 teča, noževa i upotrebom pečnice radi Magnifico sendvić.

Završeno je snimanje spota za novi singl klape Bunari "Fališ" koji uskoro izlazi u izdanju Croatie Records. Spot se snimao tri dana na lokacijama u Danilu, Prviću i Murteru.

Redatelj entuzijast Tomislav Dugandžić sa svojom dovitljivom ekipom, okupljenom u filmsku udrugu "Plutons production", snima kratke filmove i parodije, a ovaj su se put dohvatili kultne njemačke akcijske serije Cobra 11, zaštitnog znaka RTL-a.

Prošle nedjelje je završeno snimanje drugog video spota šibenskog banda Ti Ritu Piri Pip radnog naziva "Čuna". Spot je sniman cijeli dan u prostorijama Moto kluba "Okit", a očekuje se da će "svjetlo dana" ugledati za mjesec dana kada bi treba biti gotova montaža.

hangardesknov.jpg
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

BumbaNG
tehnoadeo2017

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close