Općina Tisno uputila je Lovačkom savezu Šibensko-kninske županije zahtjev za pokretanjem postupka za dodjelu prostora lovišta otoka Veliki i Mali Tetovišnjak, Dužac, Čerigul i Čavlin Lovačkom društvu Kamenjarka Tisno. - piše portal Rudinapress

Športsko ribolovno društvo 'Tišnjanski most' ovog vikenda u Tisnom organizira sportsko-ribolovni spektakl – 12. veliki lov na lignje – Big Game Lignja 2016.

Natjecanje je otvoreno za sve. Očekuje se da će oni koji nešto znače u lignjolovu biti ovdje, na mjestu gdje je ova vrsta natjecanja i patentirana. Prijave u kaffe baru 'Kole' traju do subote do 16.30, kada će na pucanj iz pištolja ekipe utrčati u svoje brodice i s njima krenuti u bogata lignjolovna prostranstva Tisnog i Jezera.

Najavljeni prosvjed načelnika općine Tisno gospodina Ivana Klarina i stanovnika otoka Murtera zbog ukidanja hitne medicinske pomoći u Tisnom održan je danas blokadom Jadranske magistrale na Kapeli. Nakon toga prosvjednici su došli u Vodice gdje su ispred vodičke gradske uprave postavili transparent "Sram Vas bilo" i zapalili svijeće.

U subotu 1. listopada stanovnici zapadnog dijela Šibensko-kninske županije opet će se okupiti na prosvjedu protiv ukidanja T-1 tima Zavoda za hitnu medicinu koji je bio smješten u Tisnom

Središnja proslava Dana antifašističke borbe za cijelu Dalmaciju održana je jučer u Tisnom, a u njoj je uz predstavnike Općine Tisno, načelnika Ivana Klarina i donačelnika MIljenka Meštrova, predstavnika lokalnih antifašističkih udruga sudjelovao i počasni predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske i bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić.

U Tisnom je danas svečano obilježen neobičan 'zlatni pir' – turisti iz Njemačke Elizabet (72) i Arno Dudzik (75) proslavili su 50. godina neprekidnih dolazaka na ljetovanje u Hrvatsku. - prenosimo vijest s portala Rudinapress.hr

Stotinjak stanovnika otoka Murtera jutros je, uz policijsko osiguranje, na nekoliko minuta blokiralo promet Jadranskom magistralom na rotoru kod Kapele. Uz transparente 'Tko će ljude imati na duši', 'Hitna neće s otoka' usprotivili su se odluci ministra zdravlja Daria Nakića i novoj reformi mreže Hitne medicinske pomoći po kojoj umjesto tima T1 (liječnik, medicinska sestra, vozilo) otok Murter dobiva tim T2 (medicinska sestra ili tehničar). - vijest prenosimo sa Šibenskog portala

Danas u jutarnjim satima, u svim mjestima općine Tisno organizirana je podjela sadnica bugenvilija i maćuhica, te je na taj način kao i svake godine Općina Tisno pomogla mještanima da svoje okućnice urede pred nadolazeću turističku sezonu.

Danas su započeli radovi na rekonstrukciji tišnjanskog mosta za vrijeme kojih će se promet odvijati ograničeno, samo jednom trakom uz regulaciju prometnim semaforom.

Na konferenciji za medije, danas održanoj u Tisnome, Nick Colgan, organizator festivala, Ivan Klarin, načelnik Općine Tisno i Filip Henjak, predsjednik Turističke zajednice Općine Tisno najavili su ovogodišnju festivalsku sezonu u Tisnome.

Stranica 1 od 3

tehnoadeo2017 BumbaNG
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close