Slijedi priopćenje zamjenika gradonačelnice grada Vodica Stipe Bosotina vezano za priopćenje vijećnika Ante Juričev Grgića u kojem razmišlja o podizanju tužbe jer je povrijeđena njegova čast i dignitet, a kojeg su potpisale i udruge proizašle iz Domovinskog rata na području grada Vodica.
Dogradonačelnik Stipe Bosotin i predsjednik Gradskog vijeća Marin Mikšić posjetili su danas Dobrilu Juričev Sudac te joj uz rođendansku čestitku za 90. rođendan uručili prigodan poklon

„Najbitnije je da su roditelji i djeca živi i zdravi to mi je najvažnije“, komentirala je gradonačelnica Vodica, dr. Nelka Tomić zgrožena i osuđujući vandalski čin koji se desio jutros u Zagrebu kada su zapaljeni kombi u vlasništvu MNK Heroji 2007 i minibus Gradskog poduzeća s kojima su djeca Kickboxing kluba HBD išli u Zagreb na natjecanje.

U organizaciji Grada Vodica, trgovačkog društva Hoteli Vodice d.d. (hotel Punta), JVP Grada Vodica i Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Šibenik, a u okviru Godišnjeg plana vježbi u sustavu civilne zaštite danas se održala terenska vježba Civilne zašite "PUNTA 2018".

Jučer su u Gradskoj upravi održane konstituirajuće sjednice šest od sedam Vijeća mjesnih odbora koliko ih djeluje na području Grada Vodica. Naime, Vijeće naselja Prvić Luke bit će konstituirano u narednih 30 dana. Pored izabranih vijećnika mjesnih odbora konstituiranju su sudjelovali i dogradonačelnik Stipe Bosotin te Marselo Matić-Mitrović, viši stručni suradnik za društvene djelatnosti i opće poslove.

'Friški' vodički dogradonačelnik, 39-ogodišnji Stipe Bosotin, na ovu je funkciju stupio nakon deset godina plivanja privatnim poduzetničkim i građevinskim vodama. U 'novogodišnjem' intervjuu otkrio nam je kako se snašao te kakvi su mu planovi u ovoj funkciji u toku mandata i godini koja je pred nama. A, o novim projektima, kazao je, mogao bi pričati satima.

Prošlog je tjedna održan sastanak gradonačelnice Vodica dr. Nelke Tomić, njezina zamjenika Stipe Bosotina i predsjednika Gradskog vijeća Grada Vodica Marina Mikšića s predstavnicima Savjeta mladih Grada Vodica.
Bila je to prilika da članovi Savjeta mladih iznesu svoje prijedloge kojima žele poboljšati uvjete života mladih u Vodicama te svoje probleme za čije rješavanje trebaju pomoć Grada.

Slučaj zagađenja vodovodne mreže u Prvićkoj ulici u Vodicama danima je u fokusu javnosti lokalnih medija, a danas je u tiskanom i elektroničkom izdanju Jutarnjeg lista izašao članak pod naslovom „Vodičani bijesni, turisti bježe: Dogradonačelnik se ilegalno spajao na vodovod pa pitku vodu zagadio fekalijama ?„.
Povodom tog članka, autora Ante Talijaša, priopćenjem se, javnosti se obratio prozvani zamjenik gradonačelnice Vodica Stipe Bosotin.

Prvi sastanak predstavnika Udruge umirovljenika Grada Vodica s novom gradonačelnicom Nelkom Tomić i njezinim zamjenikom Stipom Bosotinom održan je u uredu gradonačelnice u utorak 04. srpnja. Udrugu umirovljenika su predstavljali predsjednik Martin Čićin Šain, tajnica Jela Juričev Martinčev i voditeljica izletničkog programa Irma Jakovljević

Novoizabrana vodička gradonačelnica dr. Nelka Tomić i njezin zamjenik Stipe Bosotin obišli su jutros plažu Male Vruje i Herfordsku ulicu u Vodicama, kako bi provjerili u kojoj su fazi radovi na ta dva gradilišta.

Stranica 1 od 2

Krležina LEDA u Vodicama
Klikni na plakat za više informacija

Kliknite na plakat za više

tehnoadeo2017 BumbaNG
makina
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close