previous arrow
next arrow
Slider

Ivica Ledenko drugi na listi Mosta Nezavisnih lista u IX izbornoj jedinici

'Izađite na izbore i 5. srpnja glasajte za ljude koji jamče sigurnost Vama i Vašoj djeci', poručuje naša bivša gradonačelnica i saborska zastupnica Branka Juričev-Martinčev koja je i na ovim parlamentarnim izborima na listi HDZ-a u 9. izbornoj jedinici pod rednim brojem 9. Protekle četiri godine koristila je svaku priliku kako bi za svoj grad i županiju napravila više na nacionalnoj razini, a u intervjuu donosimo koji su to potezi na koje je najponosnija.

Igor Friedrich rođen je 1976. godine u Virovitici, a od 2004. živi u Vodicama. Sretno oženjen te ponosni otac četiri sina. Diplomirao je na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Ravnatelj je Ekonomske škole Šibenik gdje je prethodno radio kao vjeroučitelj. 

Od 01.07.2020. svoja vrata otvara restoran Gondola u Vodicama. Ljubitelji dobre hrane, lijepog pogleda na more i uslužnog osoblja mogu svakodnevno uživati u raznim specijalitetima. Posebna ponuda jela rezervirana je od 14.00-17.00 sati.

Dipl. ing. telekomunikacija i ing. industrijske elektronike Ivica Ledenko je oženjen otac dvoje djece zaposlen kao manager u kompaniji sa preko 3500 zaposlenih. Nekad aktivan NK Vodicama, a danas predsjednik Boćarskog kluba bavi se pčelarstvom sa tridesetak pčelinjih zajednica, a pomalo i  maslinarstvom… 

S više od 50 godina iskustva i uloženog znanja, obiteljsko poduzeće DanKūchen jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Linzu u Austriji. Izrada kuhinje po mjeri pruža mogućnost kupcu da odabere klasičnu ili ekskluzivnu DAN kuhinju iz snova.

Knin je grad velebne povijesti i prirode, a još su ga putopisci u 19. stoljeću opisivali kao 'čarobni grad'. Knin leži na sedam rijeka, okružen je s devet moćnih planina i čudesnim Šarenim jezerima. Iz najviše hrvatske planine Dinare pokraj Knina rađa se prekrasni slap Krčić, a iznad grada uzdiže se Kninska tvrđava, jedna od najljepših tvrđava u Europi. Sve to uz brojne druge prirodne ljepote Knina i okolice obuhvatili su kadrovi promotivnog spota nazvanog 'Knin – grad velebne povijesti i prirode'.

Prošlog vikenda svoja vrata je otvorio novoouređeni beach bar Hermanos na Plavoj plaži u Vodicama. 

Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close