Nedavno održano predavanje dr. sc. Irene Radić Rossi o brodolomu u podmorju otoka Žirja rezultiralo je nastavkom suradnje s Pučkim otvorenim učilištem Vodice, pa će već slijedećeg tjedna, 1. lipnja, u Kulturnom centru Vodice biti otvorena izložba Arheologija jadranske plovidbe i brodogradnje.

Hrvatski sabor kulture je objavio Poziv i prijave za 57. Festival hrvatskih kazališnih amatera čiji će se drugi i završni dio održavati u Vodicama od 26. do 28. svibnja 2017. godine, a prvi dio u Pazinu od 12. do 14. svibnja.

Danas je, u suradnji Pučkog otvorenog učilišta Vodice i Moderne glazbene škole iz Zagreba, započeo Ljetni intenzivni tečaj gitare i synthesizera koji će se održavati u dvorani Lira do kraja kolovoza.

Upisano je tridesetak polaznika, od kojih sedmoro početnika, dok će ostali nastaviti s učenjem tamo gdje su stali za vrijeme prošlogodišnjih ljetnih praznika.

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta i TZ Vodice na arheološkom lokalitetu Velika Mrdakovica kod Rimske cisterne održane su ljetne "Bakanalije"

Na arheološkom lokalitetu Velika Mrdakovica, podno hrvatske Mikene, budite sudionikom Ljetnih bakanalija!

Pučko otvoreno učilište i Moderna glazbena škola i ovog ljeta organiziraju intenzivni tečaj gitare i Synthesizera. Tečaj će trajati dva mjeseca, dva puta tjedno po 90 minuta, a nastava uključuje solfeggio, učenje sviranja skladbi modernog i klasičnog karaktera. Na kraju tečaja u rujnu, polaznici tečaja održat će svoj javni sat.

Svečanom završnicom i dodjelom nagrada danas je u Vodicama završen šestodnevni 56. Festival hrvatskih kazališnih amatera.

Ovogodišnji FHKA u bogatom je programu obuhvatio 22 najbolje amaterske predstave koje su izvedene u dva grada u Pazinu i Vodicama, a u okviru ovogodišnjeg FHKA u Vodicama je održan i 12. Međunarodni festival amaterskih kazališta „Jadran 2016." na kojem su se predstavili najuspješnija amaterska kazališta iz Slovenije i BiH.

Peta suhozidarska gradionica održala se u subotu, 14. svibnja, na Donjoj Srimi, na lokaciji Rodini stani, na pola puta između Jadrije i Srime.

Nakon prve vrlo uspješne izvedbe, Dramska amaterska družina Pučkog otvorenog učilišta Vodice ponovno je odigrala predstavu Tramvaj zvan Žudnja Tennesseeja Williamsa.

Grad Vodice podnio je završni godišnji izvještaj Ministarstvu kulture u kojem je točno vidljivo koliko je u prošloj godini utrošeno za javne potrebe u kulturi, za rad gradskih udruga i javnih ustanova.

Stranica 2 od 4
Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close