Srk "Botnica" Prvić Luka i ronilački klub UPA"ROSTRUM" iz Splita organiziraju ekološku akciju čišćenja podmorja „EKO PRVIĆ LUKA„ koja će se održati u Prvić Luci 24.06.2017.g.

U petak, 2. lipnja, u 10.30 u Prvić Luci na otoku Prviću, održat će se druga radionica projekta Antičke zamke Jadranskog mora, u Memorijalnom centru Faust Vrančić. Radionica je to koja se održava u sklopu projekta ATAS – Antičke zamke Jadranskog mora i koju provode četiri partnera iz Slovenije, Hrvatske i Crne Gore s ciljem turističke valorizacije podvodne kulturne baštine i ciljane promocije ronjenja i kulturnog turizma na Jadranu koja će se realizirati uz pomoć zajedničke digitalne platforme.

Predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije obišli su zajedno s predstavnicima Grada Vodica novouređeno sportsko igralište Mareta na otoku Prviću.

Kromirana ograda duljine 120 metara postavljena je na južnom dijelu šetnice Prvić Luke.

Povodom 400. obljetnice smrti Fausta Vrančića Sveta misa zadušnica održat će se u crkvi Sv. Marije od milosti u Prvić Luci, u petak, 20. siječnja u 17 sati. Svetu misu zadušnicu predvoditi će don Božo Škember.

Grad Vodice nabavio je ogradu od kroma čiji je izgled odobrio nadležni Konzervatorski odjel u Šibeniku budući da je cijeli otok zaštićen kao kulturno dobro Republike Hrvatske.

Povodom četvrte godine rada u srijedu 14. rujna 2016. ulaz u Memorijalni centar "Faust Vrančić" je besplatan za sve posjetitelje. Centar je otvoren od 10 do 20 h.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Prvić Šepurine je, uz financijsku pomoć Grada Vodica, organiziralo čišćenje rive na području Jaz u Prvić Luci, a akciji su se pridružili i okolni stanari.

"HAPPY ISLAND" Međunarodni Centar prijateljstva stvaralaštva i solidarnosti iz Prvića poziva sve Vas bez obzira na dob koji znate nešto lijepo otpjevati, odglumiti, otplesati, nešto atraktivno izvesti da svoje vještine i talente pokažete na velikom glazbeno-scenskom spektaklu "Prvi pljesak Prvića" u Prvić Luci koji će se održati 19. kolovoza od 20 sati na Rodini.

Već tradicionalno, šestu godinu zaredom, SRK Botnica iz Prvić Luke organizirala je povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja Đir brodicama oko otoka Prvića.

Stranica 4 od 7
Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close