Grad Vodice i tvrtka Tome d.o.o. potpisali su ugovor vrijedan 480.000 kn kojom je obuhvaćena nabava i postava opreme na igralištu „Mareta“ u Prvić Luci. Rok nabave i postave opreme je 45 dana od dana uvođenja u posao izvođača, što znači da bi radovi trebali biti gotovi do početka kolovoza.

Počela je sanacija Margaretićeve rive koja se nalazi na istočnom dijelu Starog porta u Prvić Luci.

Grad Vodice je naručio izradu Izvedbenog rješenja sanacije Margaretićeve rive koja se nalazi na istočnom dijelu Starog porta u Prvić Luci.

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac potpisala je početkom ožujka Odluku o odabiru projekata za Program razvoja otoka u 2018., kojim će Ministarstvo sufinancirati 40 malih kapitalnih projekata za što se u državnom proračunu osigurao iznos od 19 milijuna kuna.

I na otoku Prviću pale su prve pahulje snijega koje su se počele primati za tlo tako da ga sada ima nekoliko centimetara.

U subotu 10. veljače u konobi "Bare" 50-ak Šepurinjana i njihovih gostiju Lučana, zabavljalo se do ranih jutarnjih sati. Bilo je dobrog fažola, koji je zahvaljujući Zrinki i Škari gratis pripremljen

Na primjedbe stanovnika otočnog mjesta Prvić Luke kako napuštene brodice ostavljene uz samu mjesnu obalu Donja Banda narušavaju inače idilični izgled otoka i nesavjesnim građanima služe za deponiranje ostalog glomaznog otpada, jučer je Grad Vodice pokrenuo akciju njihova uklanjanja.

Jučer je u Prvić Luci održana prezentacija i javna rasprava projekta UrbEco - novom modelu povezivanja otoka Šibenskog arhipelaga. Mještanima Prvić Luke, Matija Bumbak i Krešimir Kovač djelatnici Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika zajedno s Markom Lugovićem i Marselom Mitrovićem iz Grada Vodica održali prezentaciju samog projekta te ih upoznali s detaljima kako bi se ovim novim modelom moglo doprinijeti samom razvoju otoka i poboljšanju života na istim. Na ovu javnu raspravu odazvalo se 80-ak mještana Prvić Luke.

Grad Vodice je potpisao ugovor s tvrtkom Agrad projekt d.o.o. iz Šibenika koja će obaviti radove rekonstrukcije na nerazvrstanoj cesti u Prvić Luci koja vodi od župne crkve Svete Marije od milosti do druge strane otoka, na obalni pojas koji gleda na obalu Srime.

U petak 21.07.2017.g. u Prvić Luci u crkvi Gospe od Anđela s početkom u 20:30 h održat će se koncert klape HRM Sv. Juraj. Organizatori su don Božo Škember (župnik župe Prvić Luke i Prvić Šepurine) i Neven Skroza, crkveni pjevač iz Prvić Šepurine.

Stranica 3 od 7
Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close