Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Nezavisni vijećnik Šime Bilan osvrnuo se na neprimjereno stanje i izgled svlačionica u OŠ Vodice koje koriste učenici OŠ Vodice i svi korisnici natkrivenog igrališta kod OŠ Vodice.

Učenici 2a razreda Osnovne škole Vodice, završetak ove školske godine proslavili su na malo drugačiji način. Vrijedno skupljajući novce tijekom cijele godine danas su se sa svojom učiteljicom Marijanom Kalauz družili, počastili pizzom i sladoledom u restoranu Scala.

Danas je gradonačelnica Grada Vodica Branka Juričev Martinčev u Maloj vijećnici primila učenike osnovnih škola Vodice i Čista Velika koji su sudjelovali i postigli zapažene uspjehe na županijskim i državnim natjecanjima iz raznih školskih predmeta.

Završna svečanost obilježavanja Dana škole održana je danas u KC Vodice. Dvorana kulturnog centra bila je puna učenika, njihovih roditelja i učitelja koji su pažljivo gledali i slušali nastupe koje su pripremili vrijedni učenici škole uz pomoć njihovih učitelja.

Državna razina Modelarske lige 2015./2016. održala se od 27. do 29. svibnja 2016. u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici.

Među 54 učenika iz cijele Hrvatske najbolje su bile učenice OŠ Vodice Rebecca Šurija i Dora Čičin Šain kojima je mentorica učiteljica tehničke kulture u OŠ Vodice Ružica Gulam

Večeras je u hotelu Punta održana završna svečanost dodjele nagrada i priznanja sudionicima kretivnog natječaja "Moj grad" kojeg je organizirao hotel Punta povodom 47 godina svojeg postojanja. Na natječaj je pristiglo 96 vrhunskih radova, a žiri je imao jako težak zadatak izabrati najbolje u svojim kategorijama.

Učenici 3. a OŠ Vodice gradu za rođendan odlučili su pokloniti svoj uradak i pokazati da vole svoj grad i njeguju vodički lokalni izričaj !

Učenici osmih razreda OŠ Vodice uz vodstvo učiteljice hrvatskoga jezika Diane Filipi obilježili su 400. godišnjicu smrti velikog književnika Williama Shakespearea.

Učenici od petog do osmog razreda OŠ Vodice pokazali su pohvalnu brigu za ekologiju i okolinu u kojoj žive te već godinama sudjeluju u akciji prikupljanja potrošenih baterija.

Učenici prvih i trećih razreda Osnovne škole Vodice i njihove učiteljice zajedno s djelatnicima Gradske knjižnjice Vodice proslavili su rođendan Ivane Brlić Mažuranić slaveći njezine bajke.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close