Oporbeni vijećnici Liste našeg mista Meri Bandl Valeš, Ivica Latin i Ante Juričev Grgić, MOST-a Ivica Slavica i Šime Bilan te SDP-a Marko Udovičić te Danijel Skočić održali su danas nakon sjednice Gradskog vijeća na kojoj nisu sudjelovali konferenciju za medije. Povod za konferenciju i razlog zašto nisu sudjelovali na današnjoj sjednici Gradskog vijeća je kako kažu što se na sjednicama na kojima se donose strateške odluke sudjelovanje oporbe je beznačajno.

Nastavno na događaje s 5. sjednice vijeća Grada Vodica MOST nezavisnih lista Vodice žele našim mještanima skrenuti pozornost na buduće aktivnosti koje će inicirati u redovima oporbe kako bi približili njihove želje i htijenje u procesima razvoja našeg Grada. Tim povodom izdali su priopćenje koje vam donosimo u cijelosti

Danas je iako u ležernoj atmosferi održan vrlo ozbiljan sastanak gradskih vijećnika MOST-a Vodice Šime Bilana i Ivice Slavice, županijskog vijećnika MOST-a Ivice Ledenka i saborskoga zastupnika MOST-a Marka Sladoljeva inače porijeklom iz Vodica. Na sastanku je rezimirana trenutna situaciju u Vodicama, a saborski zastupnik Marko Sladoljev upoznat je s trenutnom problematikom

Ivica Ledenko dipl. ing. telekomunikacija i ing. industrijske elektronike potvrdio nam je danas svoju kandidaturu za šibensko-kninskog župana. U utrku za župana ulazi kao kandidat Mosta NL, a u predkampanju krenuo je iz svog mjesta Vodica.

Most Nezavisnih lista koji djeluje kao platforma i okuplja nezavisne pojedince, nezavisne udruge i liste održava programske radionice na području gradova i općina Šibensko Kninske županije. Tako je ovog vikenda održana radionica u Vodicama.

Kandidati MOST-a u 9. izbornoj jedinici predvođeni saborskim zastupnikom Mirom Buljem družili su se u nedjelju ujutro s građanima Vodica ističući kako je MOST nezavisnih lista jedina prava pokretačka snaga koja je Hrvatskoj spremna donijeti promjene.

Danas je u Vodicama gostovao saborski zastupnik Mosta Nezavisnih lista Miro Bulj. Tom prilikom kandidat Mosta iz Vodica Ivica Ledenko (3. mjesto na listi ) ga je upoznao sa gospodarskim prilikama Vodica.

Na osmim parlamentarnim izborima za zastupnike Hrvatskog sabora, održanim u nedjelju 08. studenog u gradu Vodicama prema neslužbenim rezultatima od ukupno 9406 upisanih birača glasovanju je pristupilo 5013 birača ili 53,30 % građana s pravom glasa. Od toga najviše glasova pripalo je listi Domoljubne koalicije 2206 (44,59%), Koaliciji Hrvatska raste 1311 (26,50%), Lista nezavisnih kandidata MOST 943 (19,06%), Živi zid 178 (3,74%).

Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close