Članovi Moto kluba Okit krenuli su danas na svoju tradicionalnu jesensku klupsku turneju, a 20-ak motociklista na 14 motora u dva tjedna će proći rutu dugu preko 4000 kilometara od Vodica, Podgorice, Skadra, Pireja, Izmira, Ankare i Istanbula

U svojem šestom izdanju, Europ'Raid, prva pustolovna avantura u Europi, proći će kroz Hrvatsku i zaustaviti se u Vodicama.
13.6.2019 . moto klub Okit priredio je večer zahvale za pomoć u realizaciji 21. moto susreta
Tradicionalni 21. Moto susret započeo je u petak brojnim događanjima, a nastavljen je danas tradicionalnim moto defileom od kluba MK Okita preko Sovlja i Tribunja do vodičke rive gdje je bila mala zakuska.
Moto klub Okit u suradnji s udrugama proizašlim iz domovinskog rata, obišli su južno bojište te se poklonili našem suborcu Anti Ivasu - Časi povodom 27. godišnjice pogibije.
Ove godine proljetna tura MK Okit uključila je posjet prekrasnim cestama i prijevojima Dolomita. Za portal Infovodice, član MK Okit Tomislav Zelić napisao je kratki putopis te poslao fotografije. Pročitajte ispod
Svake godine moto klub Okit u suradnji sa turističkom zajednicom ugosti sudionike Europe Ride.

Štafeta je krenula prije dva mjeseca iz Škotske, a do veljače iduće godine će proći 80 zemalja na šest kontinenata i naposljetku se vratiti u Veliku Britaniju.

Na ovogodišnjem "15. zimskom moto susretu" moto kluba Okit Vodice 40-ak moto klubova, motoristi pojedinci i ostali znatiželjnici posjetili su okupljanje motorista.

Stranica 1 od 8

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close