Na maturalnom plesu, večeri koju će pamtiti do kraja života, šibenski maturanti Prometno-tehničke večeras su u hotelu Olympia u Vodicama pokazali u najboljem izdanju. U odijelima i svečanim haljinama prodefilirali su poput pravih zvijezda, a dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

Maturalna zabava Ekonomske škole u Šibeniku održala se u petak u hotelu Olympia u Vodicama. Kako su se maturanti proveli pogledajte u našoj fotogaleriji

Na maturalnom plesu, večeri koju će pamtiti do kraja života, šibenski maturanti Gimnazije Antuna Vrančića večeras su u hotelu Olympija u Vodicama pokazali u najboljem izdanju.

Maturalni ples generacije 2016./2017. Tehničke škole Šibenik održan je u petak 03.02.2017. u Hotelu Punta u Vodicama.

Vodički hotel "Olympia" večeras je bila središte zabave i veselja. Četiri razreda Prometno tehničke škole Šibenik uživali su u svom Maturalnom plesu.

Maturanti Srednje strukovne škole u Šibeniku u petak navečer su u vodičkom hotelu Punta održali svoj maturalni ples.

Nakon što su se prošle subote u hotelu Olympia gimnazijalci zabavili na svom maturalnom plesu večeras su na red došli učenici Ekonomske škole.

Dan nakon Tehničke škole, na red su došli šibenski gimnazijalci. Više od dvjestotinjak učenika i njihovih profesora se zabavljalo u hotelu Olympia. U odličnoj atmosferi najluđe srednjoškolske zabave uživali su do ranih jutarnjih sati, a za dobru zabavu pobrinula se grupa Showlegende.

Maturalni ples generacije 2015./2016. Tehničke škole Šibenik održan je u petak 15.01.2016. u Hotelu Punta u Vodicama.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close