S obzirom na to da tišnjanski načelnik Ivan Klarin odlučio odmrznuti svoj mandat u Hrvatskom saboru, zastupnička dužnost Vodičanke Marije Alfirev jučer je prestala. Nakon godinu i pol zastupanja, Alfirev će nastaviti politički rad kroz tijela SDP-a.

Naša sljedeća sugovornica više od dvadeset godina profesionalno radi na poboljšanju života i socijalnom uključivanju različitih marginaliziranih skupina. Riječ je o Mariji Alfirev koja od rođenja živi u Vodicama, koja je diplomirala i doktorirala na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu na području društvenih znanosti, konkretno grana defektologije. Ona ima bogato iskustvo u upravljanju različitim socijalnim, obrazovnim i društveno-poduzetničkim projektima i projektima koja uključuju poticanje zapošljavanja. Iz svega možemo zaključiti da je ova svestrana i ambiciozna žena mnogo znanja i truda unijela kako bi svojim stečenim znanjem i iskustvom doprinijela ljudima kojima je pomoć najviše potrebna.

Marija Alfirev, saborska zastupnica SDP-a podnijela je tri amandmana na državni proračun za 2018. godinu, a koji bi trebao biti izglasan polovicom idućeg tjedna.
Dva amandmana podnijela je iz područja socijalne skrbi, dok je jedan amandman podnijela sa svojim šibenskim stranačkim kolegom Frankom Vidovićem, a vezan je za sanaciju vodičke zaobilaznice

Od 11. studenog Vodice imaju čak dvije saborske zastupnice. Uz redovno izabranu Branku Juričev Martinčev (HDZ) sada je u saborskim klupama i Marija Alfirev (SDP) koja je na to mjesto došla umjesto načelnika Općine Tisno Ivana Klarina.

- Smatram kako bi bilo fer da upravo ja u Saboru zamijenim kolegu Klarina jer sam na listi jedina iz redova SDP-a koja dolazi iz Šibensko-kninske županije. Zamijeni li kolegu iz Tisnog netko drugi, naša županija izgubit će jednog zastupnika u Saboru, no odluku o tome tko će naslijediti Klarina donijet će predsjednik SDP-a Davor Bernardić – rekla je danas za portal ŠibenikIN Marija Alfirev.

Pozivaju se svi članovi SDP-a i simpatizeri Narodne koalicije da dođu na sutra, u petak 09. rujna s početkom od 17 satu na druženje s kandidatima Narodne koalicije za IX izbornu jedinicu koje će se održati u caffe baru Dolce Vita Vodice

Žena koja zrači optimizmom, dobrotom i nježnošću, Marija Alfirev, gradska je vijećnica u aktualnom sazivu Gradskog vijeća Grada Vodica i kandidatkinja na listi Narodne koalicije na predstojećim parlamentarnim izborima. Kao socijalni pedagog po struci, radni je vijek provela u sustavu odgoja, obrazovanja i socijalne skrbi, ali i malom poduzetništvu.

U rujnu 2014. godine Gradsko vijeće prihvatilo je odluku o zabrani konzumiranja alkoholnih pića na javnim površinama, a za prekršitelje utvrđena je novčana kazna u iznosu od 500 kuna. Jedan od razloga uvođenja ove zabrane bio je i smanjivanje nereda po ulicama i na taj način postići da Vodice postane destinacija obiteljskog turizma. Nedugo nakon što je odluka donesena na pet lokacija u gradu su postavljene table o Zabrani konzumiranja alkoholnih pića na javnim površinama koje nisu imale dug životni vijek jer su ih "nepoznati počinitelji" u više navrata skinuli i devastirali.

Prošle godine od strane oporbenih vijećnika pokrenuta je inicijativa za održavananjem tematske sjednice na temu turizma. Ta sjednica nije održana jer ste nas uvjeravali da u turizmu stanje odlično, a od tada ništa nije napravljeno da ova sezona bude na većem nivou – rekao je danas na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća nezavisni vijećnik Šime Bilan te naglašava kako sezona počinje, a bageri su još na plažama

Postojeća ambulanta u Vodicama i sadašnje stanje zdravstvene zaštite u Vodicama nije na nivou kako bi se očekivalo za turistički grad Vodice – rekla je vijećnica SDP-a Marija Alfirev na današnjem aktualnom satu sjednice GV-a. Tim povodom upitala je gradonačelnicu Vodica kakav je trenutan status naše ambulante i hoće li se dodatno ulagati u nju?

Stranica 1 od 2
BumbaNG
makina

Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

tehnoadeo2017

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close