Danas je u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture održano svečano potpisivanje Sporazuma i Ugovora o sufinanciranju izgradnje, sanacije i rekonstrukcije objekata podgradnje u 2019. godini namijenjenih za prihvat trajektnih, putničkih i ribarskih brodova u lukama otvorenim za javni promet od županijskog i lokalnog značaja. Ugovor sklapa Ministarstvo sa 13 Županijskih lučkih uprava odnosno Lučkih uprava te je jedan od potpisnika i Lučka Uprava Šibensko – kninske županije.

Izaslanstvo Šibensko-kninske županije: pročelnica Upravnog odjela za pomorstvo, promet i otočni razvoj Jadranka Fržop i v.d. pročelnice za poljoprivredu i ruralni razvoj Višnja Marasović posjetile su u četvrtak 22. studenoga tradicionalni PredBožićni sajam „Hrvatskog otočkog proizvoda“ koji se do 25. studenoga održava u Zagrebu.

Udruga "Volim Šibenik" u suradnji sa Šibenskim muzejom te portalima ŠibenikIn i Šibenik News, Županijskim radio Šibenikom i Šibenskim listom organizira, drugu godinu za redom, izbor "Šibenske grandece", žene koja je svojim nesebičnim, u prvom redu volonterskim radom, pridonosi napretku lokalne zajednice.

U dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu danas se održava 17. opći izborni sabor HDZ-a na kojem će se birati zamjenik predsjednika, potpredsjednici i članovi Predsjedništva HDZ-a za naredne četiri godine

Danas je, na zatvorenom dijelu sjednice, Vlada RH dijelom imenovala zamjenike i pomoćnike ministara, na temelju dogovora o kvotama postignutog na Vijeću za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta. Među imenovanim pomoćnicima je i Jadranka Fržop iz Vodica koja je imenovana pomoćnikom Olega Butkovića ministra pomorstva, prometa i infrastrukture.

Osim Gorana Pauka, čije je preuzimanje ministarstva turizma očito gotova stvar, gotovo sigurno je da će njegova sadašnja pročelnica u županiji Jadranka Fržop, preseliti u Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. Prema informacijama kojima raspolaže portal ŠibenikIN, ta bi stručnjakinja za pomorstvo dobro mogla postati zamjenicom, ili u najgorem slučaju pomoćnicom ministra.

Danas je u Šibeniku svečano otvoren prvi prodajni prostor u Republici Hrvatskoj u kojem će se prodavati proizvodi oznake kvalitete „Hrvatski otočni proizvod". Kupnjom jednog proizvoda župan Goran Pauk svečano je označio otvorenje prodajnog prostora „HOP" koji se nalazi u Šibeniku u staroj gradskoj jezgri na adresi Kralja Tomislava br. 9.

U prostorijama Hrvatske zajednice županija, u utorak 26. svibnja, održana je konstituirajuća sjednica Radne skupine za pomorsko dobro pri Hrvatskoj zajednici županija tijekom koje je na dužnost voditeljice jednoglasno izabrana Jadranka Fržop, pročelnica Upravnog odjela za pomorstvo, promet i otočni razvoj Šibensko-kninske županije, a na mjesto zamjenika Ivo Klaić, pročelnik Upravnog odjela za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Dubrovačko-neretvanske županije.

Župan Goran Pauk, pročelnica Upravnog odjela za pomorstvo, promet i otočni razvoj Jadranka Fržop i ravnatelj županijske Lučke Uprave Željko Dulibić održali su danas u Uredu župana konferenciju za novinare. Tema konfencije bila je Sufinanciranje lučke infrastrukture u 2014., sa osvrtom na novi Nacrt Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama.

drzavnostgp2020.jpg

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close