Večeras je u Kulturnom centru Vodice svečano otvorena izložbu akvarela akademske slikarice Nerice Abdulić Osmančević PORTRETI GRADA.

Jučer je u Gradskoj knjižnici Vodice otvorena izložba fotografija pod nazivom Vodice u srcu i duši. Autori fotografija članovi su istoimene facebook grupe koja okuplja zaljubljenike u prikupljanje fotografija Vodica i popisivanje nadimaka i vodičkih riječi.

Povodom Majčinog dana koji se u čast majki i majčinstva obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju, Pučko otvoreno učilište Vodice i Foto klub Šibenik priredili su prigodnu prigodnu izložbu fotografija ŽENE ŽENAMA, čije se svečano otvorenje održalo večeras u Gradskoj vijećnici Vodice.

Povodom Majčinog dana koji se u čast majki i majčinstva obilježava druge nedjelje u svibnju, Pučko otvoreno učilište Vodice i Foto klub Šibenik priređuju prigodnu izložbu fotografija ŽENE ŽENAMA.

U multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice večeras je otvorena prva samostalna izložba fotografija Ivana Ivičina. Izložbu nazvanu "Sve ča oko vidi"... čine 60-ak fotografija koje je Ivan snimio u zadnje četiri godine uglavnom mobilnim aparatom.

O svom "druženju" sa bunjama večeras su nas u Gradskoj knjižnici Vodice upoznali umirovljeni arhitekt Boško Fržop i dr.sc. Jadran Kale, šibenski muzealac i profesor na Odsjeku za etnologiju Filozofskog fakulteta u Zadru.

Gospodin Fržop umirovljeni je arhitekt, a njegovo druženje sa fotoaparatom traje dulje od šest desetljeća.

Dugogodišnji je član Foto kluba Šibenik. Nedavno je imao zapažene izložbe u Samoboru i Šibeniku gdje je izložio fotografije koje su nastale u Skopju nakon razornog potresa 1963. godine (gospodin Fržop je u to vrijeme sa kolegama iz šibenske "Izgradnje" sudjelovao u obnovi Skopja). Uskoro će istu izložbu imati i u glavnom makedonskom gradu.

naslovna-bosko
Večeras je u maloj vijećnici Grada Vodica otvorena izložba fotografija pod nazivom "ZIDOVI I BUNJE", umirovljenog arhitekta te umjetnika fotografa gosp. Boška Fržopa.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close