Korisno savjetovanje za sve profesionalne ribare, prerađivače i uzgajivače riba i školjaka

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu Galeb i Ministarstvo poljoprivrede organiziraju savjetovanje o državnim potporama i drugim novostima u zakonodavstvu za sektore gospodarskog ribolova na moru, marikulture i prerade.

Trenutno su u tijeku prijave na državnu potporu male vrijednosti na koju se mogu prijaviti profesionalni ribari, prerađivači i uzgajivači ribe i školjaka. Također, pojedini ribari se mogu prijaviti i za kompenzaciju šteta od dupina.

Tijekom ovog savjetovanja sudionici će saznati za svoje mogućnosti te će naučiti kako ispravno popuniti zahtjev za navedene potpore ili odštete. Osim ovog, raspravljati će se i o drugim aktualnostima u sektora ribarstva pa pozivamo sve zainteresirane da se odazovu te aktivno sudjeluju na savjetovanju.

Savjetovanje će se održati u petak, 25. 01. 2019. u 11:00h u Kulturno-Pastoralnom Centru Baganelovica na adresi Ribarska, 22242 Jezera, Šibensko-Kninska županija.

Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te telefonskom broju: 0916231814.jezera3-1.jpg

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg