17 Tra 2020
    1694

"Aktivna Hrvatska" i ove godine u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 17 Travanj 2020 15:33

Hrvatski olimpijski odbor je pokrovitelj projekta Aktivna Hrvatska, a ove godine educiraju u Vodicama, Dubrovniku, Osijeku, Sisku, Zadru i Zagrebu

Hrvatski olimpijski odbor, najviša sportska udruga u Hrvatskoj, novi je pokrovitelj vodećeg hrvatskog sportsko - edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. HOO, kao član Međunarodnog olimpijskog odbora, sigurno je i najveća instanca kada je u pitanju sport pa je ovo priznanje Aktivnoj Hrvatskoj i tim veće. Posebna važnost projekta je i u vrijeme koronavirusa kad su zatvorena sportska borilišta, kad nemamo prilike vježbati svakodnevno pod stručnim vodstvom te smo više nego ikad svjesniji važnosti odgovornog ponašanja i brige za vlastito zdravlje.

- Prepoznali smo i podržavamo projekt Aktivna Hrvatska koji provodi razne edukacije diljem Hrvatske posljednjih godina. Vodeći hrvatski stručnjaci na raspolaganju su građanima savjetima i rješenjima, a sve kako bi svi zajedno postali zdravija i aktivnija nacija. Uz vrhunske sportaše, HOO-u je itekako važan aspekt i rekreativaca te zdravlje Hrvatske u cjelini. Ovaj projekt primjer je kako zajedničkim naporima možemo mijenjati svijest i navike građana kad je tjelesna aktivnost u pitanju! – izjavio je Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a.

Aktivna Hrvatska ove godine provodi zajedničke treninge, savjetovanja i edukacije diljem Hrvatske. Osma sezona započela je najvećim dvoranskim treningom u Areni Zagreb na kojem je sudjelovalo više od 350 vježbača. U doba koronavirusa, vodeći stručnjaci iz Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, Hrvatske liječničke komore, Biotreninga i Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma na tjednoj bazi putem medija educiraju građane te daju besplatna rješenja kako ostati aktivni i zdravi. Aktivna Hrvatska ove će godine edukacije provoditi u Sisku, Vodicama, Zadru, Osijeku, Dubrovniku, Zadru i Zagrebu.

- Čast nam je da smo prepoznati od strane Hrvatskog olimpijskog odbora. Ovo je sigurno najveće priznanje za projekt. Ovo je i velika obaveza za naš tim da u osmoj, ali i idućim sezonama, bude što konkretniji i što više na raspolaganju svima kojima je potreban savjet ili rješenja kako unaprijediti kvalitetu života. U nadi da će ovo izazovno razdoblje, kad su nam uobičajene aktivnosti ograničene, što prije završiti veselimo se povratku i odlasku u brojne gradove Hrvatske u kojima ćemo provoditi treninge i edukacije! – izjavio je Toni Dabinović, glasnogovornik projekta Aktivna Hrvatska.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) najviša je sportska udruga u Hrvatskoj, a osnovan je 10. rujna 1991. godine u Zagrebu. Njegova je misija da trajno doprinosi promicanju sporta kao univerzalne civilizacijske baštine; širenju olimpijskih načela, etičkih i moralnih normi sportu; stvaranju vrhunskih sportskih dometa hrvatskih sportaša; promicanju Republike Hrvatske kao demokratske države; fair odnosu sudionika u sportu. Hrvatski olimpijski odbor ima zadaću štititi simbole olimpijskog pokreta i predstavlja hrvatski sport pred Međunarodnim olimpijskim odborom i drugim međunarodnim sportskim organizacijama.

djelomid1.jpg


tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close