Siječanj 09, 2015 2855

Povodom drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske: Priopćenje Gradskog odbora SDP-a Grada Vodica Foto: arhiva Infovodice

Povodom drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske GO SDP-a Vodica izdao je priopćenje za javnost kojeg prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

svima Vama, građankama i građanima grada Vodica još jednom želimo u Novoj 2015. godini ostvarenje svih želja, uz izobilje obiteljskih prosperitet i životnog Vam blagostanja.

Poručujemo svima Vama, da s mirom iziđete u nedjelju 11. 01. 2015. godine na birališta i snagom svoje demokratske volje i svojih demokratskih opredjeljenja izaberete i u ovim izborima, svoj jedino mogući pravi put, zaokruživanjem na listiću broj ( 1 )-JEDAN.

Jer ako ste išta u povijesti naše Domovine Hrvatske i naših Vodica itekako dobro znali, tada ste znali uvijek odbirati sebi i svojima svoj pravi put. Izaberite ga i sada.

Naime, ako je svima nama povijest učiteljica života, a zasigurno je, tada ćete i u drugom izbornom krugu, glede izbora novog petogodišnjeg mandata za Predsjednika naše Domovine, naše jedne nam i jedine Hrvatske, zaokružiti broj ( 1 ) - JEDAN, kao Vaš broj pravog puta, kao jedini Vaš izbor i jedini Vaš pravi put, sada i konačno bez ostatka.

O podjelama i mržnjama, stvarno u izborima nema mjesta, o tome se već i knjige pišu.
Da, treba nam zajedništva, s njime smo izgradili sve u Vodicama i išli naprijed, a od kada zajedništva nema, i zašto ga nema, pitanja su koja se nameću sama od sebe i koja nisu za ovo izborno vrijeme u kojem biramo pravi put, da ne bismo zalutali u onaj drugi put.
Okanimo se ratnih termina. Mir je svuda oko nas, a za pravi put treba nam mir.
Zato radi naše djece i naše mladosti dajmo im nove razvojne šanse izborom pravog puta, pa Vas s mirom i naših demokratskih opredjeljenja na izborima 11. 01. 2015. godine, molimo riječima : Zaokruže broj JEDAN, kao jedino mogući pravi put.

Upamtite put Ive Josipovića je pravi put u pomirenje, jednakost i pravednost društva.

Gradski odbor SDP-a Grada Vodica s koalicijskim partnerima

Izvorno priopćenje : https://www.dropbox.com/s/v7wce27ci8lc8je/IzbornopriopcenjeSDP.pdf?dl=1

Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Siječanj 2015 12:26