Rujan 30, 2021 516

Imaš 15 do 29 godina, nezaposlen si i nisi prijavljen na HZZ? Priključi se projektu "Odluči i kreni"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - PU Šibenik, Centrom za socijalnu skrb Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Knin provodi od srpnja 2021. godine novi projekt "Odluči i kreni" (UP.01.2.0.04.0007).

Kada govorimo o NEET (Not in Employment, Education or Training) skupinama misli se na mlade osobe u dobi od 15 do 29 godina koji su nezaposleni, ne obrazuju se i ne usavršavaju, a pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. 

Projekt nudi mladim osobama koje zadovoljavaju gore navedene uvjete BESPLATNO sudjelovanje u svim projektnim aktivnostima, od kojih bi posebno naglasili:
- osposobljavanje/usavršavanje prema vlastitom izboru (npr. autoškola, skiper, dadilja, maser, konobar...)
- radionice "mekih" vještina i osobnog poduzetničkog razvoja
- mentoriranje i savjetovanje
- informiranje na CISOK-u

Za sve sudionike bit će izrađeni planovi aktivnosti te će projektom biti osigurani radni materijali i financirani troškovi putovanja od mjesta stanovanja do aktivnosti. Za sudionike će sudjelovanje u svim projektnim aktivnostima biti potpuno besplatno. 

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.362.480,00 kuna te je u potpunosti financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

djelomob1.jpg