Svi 27, 2021 735 Pixabay

Tražite posao? Ovo su najnovije poslovne prilike u Vodicama i okolici

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava elektroničara (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema tehničkog smjera, iskustvo od najmanje pola godine na sličnm poslovima, položen stručni ispit za protueksplozivnu zaštitu te poznavanje rada u MS Office programima. Posao obuhvaća održavanje tehničke ispravnosti tiskarskih strojeva, strojeva za kaširanje i lakiranje, rezalica i ostalih uređaja koji služe u tehnološkom procesu proizvodnje i slično. Prijavite se.

Klemm sigurnost d.o.o. zapošljava zaštitara-tehničara (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 31.5. Licenca za zaštitara-tehničara/ku poželjna je, ali nije uvjet. Poslodavac omogućuje ishodavanje licence, ukoliko je kandidat/kinja ne posjeduje. Potrebna je završena minimalno srednja stručna sprema tehničkog smjera u sektoru rudarstva, geologije i kemijskog inženjerstva, grafičke tehnologije, strojarstva i geodezije, prometa i logistike. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Više na linku.

Residence Grupa zapošljava kuhara (m/ž) u Vodicama, u Hotelu Nikola. Prijave su otvorene do 15.6. Posao obuhvaća koordinaciju kuharskog osoblja u svrhu učinkovitog i kvalitetnog funkcioniranja kuhinje, razvijanje recepata u skladu s trendovima, prilikama i okruženjem te izbor dnevnih i tjednih menija i specijaliteta. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema ugostiteljsko-kuharskog usmjerenja, minimalno godina dana radnog iskustva te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Olympia Vodice d.d. traži vrtlara (m/ž). Rad se odvija u Vodicama, a prijave se zaprimaju do 25.6. Posao podrazumijeva obavljanje poslova vrtlara, uređivanje i održavanje zelenih površina, sadnju i održavanje ukrasnog bilja i drveća. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Dogus Marina hoteli traže spa terapeuta (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 6.6. Posao obuhvaća izvođenje različitih vrsti masaže i tretmana lica, rad na wellness recepciji, unapređenje usluge kroz sugestiju i individualni pristup gostu te održavanje i brigu o radnom prostoru. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Udruga za djecu i mlade Čarobni svijet traži fotografa (m/ž). Lokacija rada je Knin, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća rad s djecom i mladima na razvijanju digitalnih vještina u fotogafiji i filmu, kulturno-umjetničke radionice, sudjelovanje na sastancima projektnog tima i slično. Uvjet je potvrda o neformalnoj edukaciji za posao fotografa ili diploma traženog zvanja. Provjerite više ovdje.

Kondor – CO d.o.o. zapošljava na pozicijama konobar u restoranu (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž), čistač (m/ž) i pomoćni konobar – šankerist (m/ž). Mjesto rada je Ražanj. Poslodavac osigurava topli odmor i smještaj. Plaća ovisi o znanju, spretnosti i iskustvu. Provjerite više ovdje.

Hervis d.o.o. zapošljava preuzimatelja (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 1.6. Posao obuhvaća vođenje poslova prijema robe. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Pekarska radnja Pirovac traži prodavače (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Prijave su otvorene do 18.6. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i refundacije putnih troškova. Više na linku.

Studio M salon ljepote, obrt, traži frizera (m/ž) u Tribunju. Prijave su otvorene do 31.5. Poželjno je radno iskustvo na navedenim poslovima, ali nije uvjet. Poslodavac nudi zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg