Svi 06, 2021 706 Pixabay

OBAVIJEST RODITELJIMA/STARATELJIMA - Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva „Obrok taj svima daj V“

OBAVIJEST RODITELJIMA/STARATELJIMA - Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva „Obrok taj svima daj V“ Fotografija je ilustrativna
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike raspisat će Otvoreni trajni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „OSIGURAVANJE ŠKOLSKE PREHRANE ZA DJECU U RIZIKU OD SIROMAŠTVA (školska godina 2021./2022.).  

Šibensko-kninska županija, u partnerstvu s osnovnim školama, prijavit će projektni prijedlog.

Kriteriji za ostvarivanje prava na besplatnu užinu navedeni su u Odluci o kriterijima koju možete pronaći na web stranici škole. Potrebno je zadovoljiti jedan od navedenih kriterija. Za odabrani kriterij potrebno je priložiti odgovarajuću dokumentaciju.

Uz broj učenika koji zadovoljavaju glavni kriterij (djeca iz obitelji koje su korisnici prava na doplatak za djecu) moći će se osigurati još prehrana za još 10% učenika na temelju ostalih kriterija.

Prijave i sva prateća dokumentacija zaprimat će se u tajništvu škole od 5. svibnja do 14. svibnja 2021. godine u vremenu od 9,00 - 12,30 sati. 

Roditelji/staratelji će uz dokumentaciju koju prilažu popuniti i potpisati obrazac prijave koji će dobiti u školi.
 

Tags
djelomob1.jpg