18 Velj 2021
  630

Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan na području Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan na području Vodica i okolice Pixabay/Ilustracija

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Biogradu Na Moru, Primoštenu, Trogiru, Rogoznici, Tisnu i Vodicama. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Ugo Vest j.d.o.o. zapošljava kuhara i konobara (m/ž) na otoku Murteru. Prijave su otvorene do 10.3. Potrebna je godina dana rdanog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više ovdje.

Obrt za usluge Prizma zapošljava distributera reklamnog materijala (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 1.3. Uvjet je posjedovanje osobnog automobila. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Saznajte detalje ovdje.

Pangrea Ribolov d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebne su komunikativne vještine te poznavanje engleskog jezika. Posao obuhvaća savjetovanje kupaca, rad na blagajni, slaganje robe, pakiranje pošiljki i narudžbi. Više na linku.

Mayoko zapošljava terenskog komercijalista – dostavljača (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je srednja stručna sprema s minimalno dvije godine radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima, znanjem osnova komuniciranja i položenim vozačkim ispitom B kategorije. Posao obuhvaća montažu modularnog namještaja i ostalih proizvoda iz prodajnog asortimana radi izlaganja ili isporuke, prijem i obradu narudžbi, dosravu robe u zadanom roku, kontrolu ulaza i izlaza robe, redovni obilazak kupaca radi uzimanja narudžbi i slično. Provjerite više ovdje.

"Tropicana" zapošljava na pozicijama konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i perač suđa (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave se zaprimaju do 9.3. Poželjno je radno iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Očekuje se poznavanje jednog stranog jezika (engleski ili njemački) i osnova rada na računalu. Provjerite više na linku.

Miab traži pojačanje na pozicijama: monter strojarskih konstrukcija i instalacija (m/ž) i  elektroinstalater – monter (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijave se zaprimaju do 22.2. Potrebno je najosnovnije poznavanje stranih jezika te je poželjno posjedovanje informatičkih znanja. Saznajte više ovdje.

Adriatic kamp d.o.o. traži predstavnika u kampu (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća prihvat gostiju, naplatu i izdavanje računa, recepcijske poslove te čišćenje mobilnih kućica. Očekuje se komunikacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, organiziranost, odgovornost, snalažljivost i samoinicijativnost. Provjerite kako aplicirati.

Termomont, obrt, zapošljava vodoinstalatera – instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28.2. Uvjeti su srednja stručna sprema vodoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizaije s minimalno godinu dana radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima. Postoji mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Elektrolux trgovina i servis d.o.o. zapošljava serisera rashladne klima tehnike i frigomehaničara (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je znanje o radu i funkciji uređaja za hlađenje i klimatizaciju te njihovih dijelova. Uvjeti su sklonost korištenja tehničke dokumetacije, nacrta i projektne dokumetacije, poznavanje rada na PC-u, poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • „Gužva“ na vodičkoj rivi danas je podsjećala na neka ranija vremena
  Information
  Podijeli
  Information

  „Gužva“ na vodičkoj rivi danas je podsjećala na neka ranija vremena

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close