24 Pro 2020
  635

Tražite posao? Pogledajte tjednu ponudu poslova

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Se-Mark d.o.o. traži prodavača – prodajnog savjetnika (m/ž) u maloprodaji. Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 31.12. Uvjeti su posjedovanje komunikacijskih i pregovaralkih vještina, a poželjno je iskustvo u prodaji i administraciji. Očekuje se motiviranost, orijentiranost prema cilju i sklonost timskom radu. Poslodavac osigurava osnovnu plaću te stimulaciju na plaću. Saznajte više ovdje.

Pulaka d.o.o. zapošljava majstora brodomontera (m/ž) i pomoćnog brodomontera (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijave se zaprimaju najkasnije do 22.1.2021. Očekuje se srednja stručna sprema te radno iskustvo od minimalno dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Saznajte detalje na linku.

DIV d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 31.12. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema te minimalno godinu dana radnog iskustva. Posao obuhvaća vođenje i organiziranje proizvodnih i tehnoloških procesa te kontrolu rada, poslovođa i radnika. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Dalmatinske šume d.o.o. zapošljavaju na pozicijama šumski sjekač – radnik s motornom pilom (m/ž) te šumarski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijave su otvorene do 22.1.2021. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo u rukovanju s motornom pilom. Poslodavac osigurava smještaj i naknadu za topli obrok. Provjerite kako aplicirati.

Miab zapošljava montera strojarskih konstrukcija i instalacija (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 31.12. Traži se obrazovni program strojobravara, bravara, tehničara strojarskog usmjerenja ili zavarivača. Potrebno je najosnovnije znanje stranih jezika te su poželjna informatička znanja. Više o poziciji provjerite ovdje.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Koret u potrazi je za njegovateljem (m/ž). Lokacija rada je Tribunj, a prijaviti se možete do 14.1.2021. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Radni zadaci obuhvaćaju brigu, njegu i skrb starijih osoba. Provjerite kako aplicirati.

Konstrukcije gradnja d.o.o. traži diplomiranog građevinskog inženjera (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene najkasnije do 15.1.2021. Uvjeti su visoka stručna sprema građevine, radno iskustvo te znanje AutoCad-a i Worda. Radni se odnos zasniva na neodređeno vrijeme. Doznajte detalje na linku.

Ivan, obrt, traži kuhara (m/ž). Mjesto rada su Civljane, a rok prijave je 4.1.2021. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Eding d.o.o. zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) i fasadera (m/ž) u Tribunju. Potrebna je završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Kandi Commerce d.o.o. zapošljava spremača (m/ž) u Ražnju. Prijaviti se možete do 13.1.2021. Posao obuhvaća čišćenje i pospremanje prostora. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite dodatne informacije ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'
  Information
  Podijeli
  Information

  Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close