Bumba top desk
08 Lis 2020 Pixabay
  755

Donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan na području Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Adria Vodice d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 5.11. Potrebna je srednja stručna sprema, položen vozački ispit B kategorije, osnove znanja rada na računalu i poželjno je radno iskustvo. Više na linku.

Geo forma d.o.o. traži geodetskog tehničara – voditelja terenske ekipe (m/ž) i diplomiranog inženjera ili magistra geodezije – vježbenika (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a rok prijave je 20.10. Provjerite uvjete ovdje.

Keys of Cottage j.d.o.o. traži djelatnika za pripremu palačinki (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 15.10. Posao obuhvaća pripremu i pečenje palačinki, održavanje čistoće posuđa i radnih površina. Više na linku.

Cantabile d.o.o. traži agente u kontaktnom centru (m/ž) u Kninu. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Rok prijave je 28.10. Poslodavac nudi redovna fiksna primanja, stimulacijska primanja, rad u dinamičnoj, ugodnoj i neformalnoj radnoj atmosferi te konstantno usavršavanje. Više na linku.

Miab d.o.o. zapošljava montera strojarskih konstrukcija (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 26.10. Uvjeti su radno iskustvo i srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati.

Dalmatinske šume d.o.o. zapošljavaju traktorista (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 15.10. Potrebno je iskustvo u izvoženju drvne mase traktorom. Više na linku.

Marina Pirovac d.o.o. zapošljava mornara u marini (m/ž) u Pirovcu. Rok prijave je 13.10. Posao se sastoji od održavanja brodova, marine i priveza brodova. Više na linku.

Elektrolux trgovina i servis zapošljavaju tehničara – administratora servisa i projektnih poslova (m/ž), voditelja projekta strojarskih instalacija – inženjera strojarstva (m/ž) te elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 2.11. Potrebno je znanje engleskog jezika i radno iskustvo. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite više ovdje.

Novogradnja Čorić zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 25.10. Za posao je potrebna minimalno završena osnovna škola. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva na navedenim poslovima. Više na linku.

P. & P. Yachtcharter d.o.o. traži brodskog električara (m/ž) u Primoštenu. Rok prijave je 30.10. Potrebna je srednja stručna sprema i godina dana radnog iskustva. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše
  Information
  Podijeli
  Information

  KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close