10 Ruj 2020 Pixabay
  379

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Lubina Luka doktor stomatolog traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Kninu. Rok prijave je 22.9. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava Servise Technician-a (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a rok prijave 15.9. Uvjeti su minimalno tri godine rada, dobro znanje engleskog jezika, timski rad, sposobnost rješavanja problema. Aplicirajte.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Šibeniku. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 15.9. Aplicirajte ovdje.

Dunkić d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji plastičara (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 20.9. Posao obuhvaća radove na stakloplastici u izradi brodova. Detalje provjerite ovdje.

Mar d.o.o. traži radnika niskogradnje (m/ž). Mjesto rada je Knin, a rok prijave 25.9. Radno iskustvo nije važno, a potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Tomić – dom d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž) za radu Vodicama. Rok prijave je 30.9. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo je poželjno. Više na linku.

Miab d.o.o. zapošljava montera strojarskih konstrukcija (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 14.9. Potrebno je radno iskustvo od šest mjeseci. Posao obuhvaća rad u strojarskoj proizvodnji, bravarske i zavarivačke poslove. Više na linku.

Vodice dom gradnja zapošljava pomoćne građevinske radnike (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 19.9. Poslodavac nudi smještaj. Potrebna je završena osnovna škola ili srednja škola bilo kojeg smjera, a poželjno je radno iskustvo na navedenim poslovima. Više na linku.

Vinarium d.o.o. zapošljava vinogradarskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Jadrtovac, a rok prijave 19.9. Potrebno je više izvršitelja s minimalno završenom osnovnom školom. Više o poslu provjerite ovdje.

Bibilo kamen zapošljava pomoćnog radnika u obradi kamena (m/ž) i kamenorezača (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a rok prijave 14.9. Poželjno je radno iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje: Stiže jesen, pred nama je promjenjivo vrijeme

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close