SDP TOP DESK
30 Srp 2020
    1380

Izdvojena ponuda najboljih poslova ovaj tjedan na području Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Izdvojena ponuda najboljih poslova ovaj tjedan na području Vodica i okolice Unsplash

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!Pappar Grill Restaurant traži konobara (m/ž), grill majstora (m/ž), čistača (m/ž). Mjesto rada je Donje Polje, Šibenik. Rok prijave je 3.8. Aplicirajte.

Hotel Imperial Vodice d.d. traži sobara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 4.8. Posao obuhvaća održavanje soba urednim i čistim, te ostalih unutrašnjih i vanjskih prostora hotela. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Više o poslu pronađite na linku.

Cesarica j.d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 7.8. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite kako aplicirati na linku.

Zagreb – montaža d.o.o. traži rukovoditelja (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 7.8. Potrebno je radno iskustvo od pet godina te viša ili visoka stručna sprema strojarskog smjera. Posao obuhvaća rukovođenje radom radionice za proizvodnju lakih i teških čeličnih konstrukcija svih vrsta i namjena i ostalo. Više o poslu ovdje.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Koret traži kuhara (m/ž) u Tribunju. Rok prijave je 7.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi zajednički smještaj, a radno iskustvo je poželjno. Provjerite više na linku.

Kalpić Ivan SD Radonić traži sobara (m/ž). Mjesto rada je Radonić, a rok prijave 7.8. Potrebno je radno iskustvo od pola godine i srednja stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

Olympia Vodice d.d. traži konobara – barmena (m/ž) i konobara (m/ž) u Vodicama. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama s relevantnim radnim iskustvom. Provjerite kako aplicirati.

Zadar – eksterijer, keramičarski obrt zapošljava vrtlara – radnika u hortikulturi (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 21.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Predviđena je plaća 4.500 neto. Potražite kako se prijaviti ovdje.

Pit Bull d.o.o. traži zaštitara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 15.8. Ukoliko osoba nema licencu, tvrtka će omogućiti istoj polaganje propisanog tečaja za zaštitare. Detalje potražite ovdje.

Knauf d.o.o. zapošljava radnika u mehaničkoj radionici/ pogonsko održavanje (m/ž). Mjesto rada je Uzdolje, a rok prijave 4.8. Traži se znanje čitanja shema i tehničke dokumentacije, timski rad i pouzdanost. Detalje o prijavi pronađite ovdje.

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close