15 Sij 2020 Pixabay
    1773

Tjedna ponuda poslova za Vodice i okolicu: Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Siječanj 2020 13:22

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Forol maziva d.o.o. traži regionalnog voditelja prodaje (m/ž) za Dalmaciju. Prijave su otvorene do 21.1. Riječ je o terenskom poslu na području Dalmacije, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije i status aktivnog vozača/ice te minimalno srednja stručna sprema. Traži se poznavanje rada na računalu te dobre komunikacijske i prodajne vještine. Prednost imaju kandidati sa iskustvom rada i dobro poznavanje rada na terenu na istim ili sličnim poslovima (minimalno pet godina). Prijavite se.

Vonpharma HR d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) u Dalmaciji. Rad se provodi uglavnom na terenu, a osoba mora biti izrazito komunikativna i organizirana. Odabrani kandidati bit će educirani o osobnom razvoju, ljekarnama, dodacima prehrani i ostalim poslovima. Poslodavac nudi rad u ugodnom timu, a očekuje se viša ili visoka stručna sprema, kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 9.2. Prijavite se.

Mlinar zapošljava pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 8.2. Prijavite se.

Tvrtka wpd windmanager Croatia d.o.o. traži tehničara u energetskom postrojenju (VE) (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Prijave su otvorene do 23.1. Posao obuhvaća preglede stanja vjetroagregata (zahtjeva penjanje), preglede stanja trafostanica, praćenje rada sustava SCADA, vođenje evidencije za vjetroagregate i ostalo. Potrebna je srednja stručna sprema elektrotehnike i dvogodišnje radno iskustvo. Prijavite se putem linka.

Plodine d.d. traže skladišno transportnog radnika (m/ž) i voditelja odjela mesnice (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 22.1. Očekuje se višegodišnje radno iskustvo, izražena komunikativnost i razvijene prodajne vještine, spremnost na timski rad, upornost u radu i odanost poslodavacu te srednja školska sprema. Nudi se stimulativno radno okruženje, stimulativna plaća i mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

West vision d.o.o. zapošljava konobare (m/ž) u Šibeniku. Posad obuhvaća posluživanje hrane i pića. Poželjno je radno iskustvo. Očekuju se komunikativnost, odgovornost, pouzdanost, uslužnost, spremnost na timski rad. Potražite detalje na linku.

Matell dental centar investicije d.o.o. traži doktora (m/ž) dentalne medicine u Vodicama. Rok prijave je 14.2. Poželjno je radno iskustvo. Provjerite detalje na linku.

Tre Allegri traži ugostiteljskog djelatnika (m/ž) za rad u Vodicama. Prijaviti se možete najkasnije do 22.1. Posao se sastoji od posluživanja gostiju sukladnom propisanim pravilima i standardima, održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme, osiguravanje primjene propisanih i zadanih standarda u ugostiteljstvu i slično. Pogledajte kako ostvariti prijavu ovdje.

Olympia Vodice d.d. zapošljava čistača/ spremača (m/ž) i  sobara (m/ž) za rad u Vodicama. Prijave su otvorene do 22.1. Potrebno je više izvršitelja, a poslodavac organizira i prijevoz po potrebi. Potražite više ovdje.

Liquidis projekti d.o.o. zapošljavaju u Vodicama: spremač (m/ž) u hotelu, pomoćni kuhar (m/ž), recepcionar (m/ž), referent u odjelu prodaje i marketinga (m/ž). Traži se više izvršitelja. Provjerite kako aplicirati putem linka.

 

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

 

 

 

 

 

djelomid1.jpg


tehnoadeo2017 BumbaNG
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close