SDP TOP DESK
06 Stu 2019 Ilustracija / Pexels
    3157

Pogledajte ponudu poslova za ovaj tjedan: Zapošljava Olympia, Hangar ugostiteljstvo, Studio Habitat…..

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!Interigre d.o.o. traži hostesu/ operatora u automat klubu (m/ž) u Šibeniku. Od novog zaposlenika se očekuju mjenjački i blagajnički poslovi, komunikacija s posjetiteljima, rad s aparatima na sreću, ugostiteljski poslovi i održavanje čistoće prostora. Nude posebne pogodnosti: stimulativna i redovita primanja, napojnice, dva slobodna dana u tjednu. Prijavite se do 21.11.

Olympia Vodice d.d.  zapošljava na poziciji domaćica (m/ž) hotela u Vodicama. Potrebno je radno iskustvo od minimalno dvije godine, a radni odnos se zasniva na određeno vrijeme uz mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Zainteresirani kandidati potražite kako se prijaviti putem linka.

Studio Habitat u Vodicama traži pomoćnog stolara (m/ž) – montera (m/ž) namještaja. Poželjno je radno iskustvo. Posao uključuje terentski rad montaže namještaja. Rok prijave je 27.11. O detaljima prijave pogledajte na linku.

M – Tech traži elektroinstalatera (m/ž) u Vodicama. Posao obuhvaća elektroinstalaterske poslove, popravak elektroničke opreme, instaliranje elektroopreme. Potrebna je srednja stručna sprema, s manje od godinu dana staža u struci i položenim vozačkim ispitom B kategorije. Rok prijave je 11.11. Potražite kako aplicirati na ovaj posao.

Građa d.d. u Šibeniku u potrazi je za viljuškaristom (m/ž) i prodavačem (m/ž). Potrebno je više iskusnih radnika, koji su fleksibilni i spremni za rad u timu. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se na linku.

Hangar ugostiteljstvo traži pomoćnog keramičara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i kuhara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo i srednja stručna sprema. Prijaviti se možete do 15.11., a detalje prijave pogledajte na sljedećem linku.

Ugo Slavica d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) i distributera (m/ž) kave s mjestom rada u Šibeniku. Potrebno je minimalno dvogodišnje radno iskustvo u prodaji i poznavanje rada na računalu. Nudi se fleksibilno radno vrijeme i plaća se obračunava po učinku uz dogovorenu osnovicu. Prijavite se do 30.11., a kako ostvariti prijavu pogledajte ovdje.

Slavica Hoteli traže konobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i recepcionara (m/ž) za rad u Šibeniku. Posao se odvija u Hotelu Panorama. Potrebna znanja i kvalifikacije su znanje engleskog, talijanskog ili njemačkog u govoru i pismu te poznavanje rada na računalu. Doznajte detalje oglasa i pogledajte kako se prijaviti na željeni posao.

Sarađen d.o.o. zapošljava više izvršitelja na pozicijama pomoćni građevinski radnik (m/ž) i građevinski tehničar (m/ž). Radi se u Dubravi Kod Tisna. Posao obuhvaća rad na gradilištu. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo. Pogledajte kako aplicirati.

DIV d.o.o. tvornica vijaka traži četiri nova skladišna radnika (m/ž) u Kninu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.11. O detaljima posla i kako poslati prijavu pogledajte ovdje. Sretno kandidatima!

 

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close