Lipanj 15, 2020 2107

Prvi nakon "Korone": NK Mladost iz Tribunja prvi smogao snage i organizirao veliko takmičenje

HNK.HAJDUK – SPLIT   - NK.MLADOST TRIBUNJ generacija 2011/2012 HNK.HAJDUK – SPLIT - NK.MLADOST TRIBUNJ generacija 2011/2012
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Nakon pošasti koja nas je sve skupa zadesila virusom Covid19 i odvojila nas gotovo tri mjeseca od športskih igrališta mali klub sa velikim srcem i bogatom poviješću prvi je u Dalmaciji smogao snage i organizirao ovako veliko takmičenja.

16 ekipa, 240 mladih nogometaša, deseci njihovih trenera i stotinjak roditelja djece sudjelovalo je na 7. tradicionalnom turniru "KUP sv. ANTE" Tribunj 2020.

"Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima turnira njihovim trenerima i roditeljima nadamo se da su se ugodno osjećali u našem Tribunju. Posebne pozdrave i brz oporavak šaljemo mladom igraču NK Nova Zora koji je na žalost slomio ruku. Veliko hvala Općini Tribunj i TZ Tribunj koji su nam financijski pomogli da se ovaj turnir može održati, posebna kapa do poda volonterima našeg voljenoga Kluba koji su jučer odradili lavovski posao. HVALA svima i vidimo se 2021." - poručili su iz uprave kluba


Pobjednici: HNK Hajduk Evo i rezultataPobjednik turnira "KUP sv. ANTE" Tribunj 2020 za generaciju 2011/2012 "Špigete" su nogometaši HNK Hajduka - Split, koji su u finalu savladali sa pet prema nula svoje vršnjake istoimenog kluba NK.Hajduk - Pridraga.
Uz osvojeni turnir nogometaši Hajduka iz Splita ponijeli su sa sobom i pehare najboljeg strijelca Nikola Lapenda koji je postigao 6 golova, najboljeg igrača Luka Bašić i najbolji golman bez i jednog primljenog gola Mate Delač.
Medalje i pehare pobjednicima uručio je prijatelj NK Mladosti i ljubitelj nogometa mladi ministar uprave Ivan Malenica.
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Lipanj 2020 12:25
djelomob1.jpg