Rujan 22, 2021 1071

48 godina vjernosti: 70-godišnjem Josefu Feideru uručena plaketa i poklon za dugogodišnju lojalnost Vodicama

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

TZ grada Vodica nastavila je s lijepim običajem dodjele priznanja gostima Vodica koji su vjerni našem mjestu 30 i više godina. Tako su gradonačelnik Vodica Ante Cukrov i direktorica Turističke zajednice grada Vodica Anita Franin Pećarica, uručili danas prigodan poklon autohtonih proizvoda i zahvalnicu njemačkom turistu Josefu Feideru koji od 1973. godine vjerno posjećuje Vodice.

On je trenutno u Vodicama zajedno sa svojom suprugom Ritom kod svojeg domaćina i prijatelja Ivice Mihića kod kojeg ljetuje od 80-ih godina prošlog stoljeća.

-Od kad dolazim u Vodice upoznao sam mnoge ljude s kojima sam i dobar prijatelj. U Vodice smo dolazili igrati i nogomet. Ima puno lijepih mjesta na svijetu, ali ovdašnji srdačni i prijateljski ljudi su najveći razlog zašto se svake godine rado vraćam u Vodice pa tek onda more, sunce i prirodne ljepote. – rekao nam je Josef na tečnom Hrvatskom jeziku

Prigodom srdačnog susreta, gradonačelnik Ante Cukrov se bračnom paru Josefu i Riti Feideru zahvalio na povjerenju i vjernosti te naglasio kako su Vodicama ovakvi dugogodišnji gosti posebno dragocjeni, jer su odani našem kraju i šire dobar glas našeg kraja u svojoj domovini.

 
djelomob1.jpg