Kolovoz 11, 2022

Pjena festival i prvi koncert Milice Pavlović za produženi vikend u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Trenutno najveća regionalna pjevačka zvijezda, Milica Pavlović, zapjevat će ove nedjelje 14. kolovoza od 20 sati u Vodicama svoje najnovije hitove. Petak i subota rezervirani su za prvi festival pjena partyja, stoga izbora za zabavu ne nedostaje.

Već je dobro poznato da se zabava ovog ljeta preselila u La Playa Lounge Bar u Vodicama, na plažu ispred hotela Imperial. Produženi vikend pred nama donosi još jedan koncert koji je već skoro rasprodan, te prvi pjena party festival ikada u Vodicama!

U petak i subotu pripremite kupaći i pravac plaža ispred hotela Imperial u La Playu, jer ne smijete propustiti festival pjene, koji je prvi takav u našoj županiji. Odlična atmosfera, harmonika, bongosi, DJ, MC, prava dnevne zabava u najavi. Pjena festival svoja vrata otvara u petak 12. kolovoza od 18 sati.

Milica Pavlović,” Boginja”, ”Seksi Senorita”, ”Provjereno”, samo su neki od hitova koji će u nedjelju u Vodicama dovesti atmosferu do usijanja. Nabavite ulaznice što prije, a stol možete rezervirati na broj 099 738 3561