Svibanj 20, 2022

Za radove u poljoprivredi, šumarstvu i građevini tu je Agro Šibenik; trgovina koja uz prodaju nudi i servis poljoprivrednih, šumarskih i građevinskih alata i strojeva

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Svi oni koji su u potrazi za kvalitetnim alatom i/ili strojem za poljoprivredne, šumarske ili možda građevinske radove na pravom su mjestu jer u Agro Šibeniku nude upravo to. Ukoliko možda imate stroj kojem je potreban popravak više ne trebate daleko jer u Šibeniku u Njivicama, novootvorena trgovina Agro Šibenik nudi uz prodaju i servis strojeva.

- Tvrtka Agro Šibenik d.o.o. osnovana je sa ciljem da pruži kvalitetne proizvode i usluge, profesionalnim i hobby korisnicima. U ponudi imamo širok asortiman strojeva i alata renomiranih proizvođača – poručuju iz Agro Šibenika.

Uz poljoprivredne strojeve, strojeve za šumarstvo kao i alate, kod njih možete pronaći i agregate poznatih proizvođača.

Husqvarna motorne pile, trimeri, kosilice, puhači i rezači betona samo su neki od proizvoda koje nude u Agro Šibeniku.

Uz strojeve marke Husqvarna Agro Šibenik svojim kupcima nudi i ostale visokokvalitetne strojeve poznatih svjetskih proizvođača poput Benassi, Bertolini, Efco, Honda, Briggs&Stratton i Milwaukee.

U ovoj specijaliziranoj trgovini očekuje vas bogat asortiman alata. Ukoliko trebate kvalitetni trimer na pravom ste mjestu jer Stiga trimeri i motorne pile samo su dio njihovog asortimana. Uz Lisam berače maslina i električne škare svi maslinari mogu se s punim povjerenjem zaputiti ravno kod njih.  

Uz to sve nude velik izbor rotacijskih i običnih kosilica, traktora, a mogu se pohvaliti i vrhunskom paletom dodatne opreme i pribora, te potrošnog materijala.

Ukoliko imate kvar na stroju ne brinite. I za to imaju rješenje. Agro Šibenik je specijaliziran za servis poljoprivrednih, šumarskih i građevinskih alata i strojeva, a uslužno i profesionalno osoblje vam je na usluzi.

Stoga požurite kod njih jer radovi u vrtu i šumi su upravo u tijeku.

Na adresi Ulica Nova V 4, pristup s ulice Ivana Meštrovića 38, u Šibeniku u Njivicama možete ih posjetiti radnim danom od 08 do 16 sati. Više informacija možete dobiti posjetom njihove web ili Facebook stranici ili ih jednostavno možete kontaktirati na brojeve telefona 091 608 0001 ili 091 608 0004.

 

Vaša reakcija na članak