Kolovoz 30, 2021

U sklopu studia Sorriso pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u raznim beauty tretmanima u režiji mlade vizažistice Lucije Slavice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Odnedavno u LMS Beauty studiu u Vodicama u sklopu studia Sorriso pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u raznim beauty tretmanima u režiji mlade vizažistice Lucije Slavice

Kad k tome pridodamo trenutne akcijske popuste i stalnu mogućnost izlaska na teren/kućnu adresu, nema više potrebe za odlascima izvan Vodica da bi ljepše izgledali.

-    Odmalena san pokazivala interes za šminkanje i htjela postati vizažist. To je ljubav od malih nogu  koja mi se napokon ostvarila – započela je Lucija Slavica, dvadesetjednogodišnjakinja iz Vodica razgovor.

Ostvarila je poslovnu suradnju sa studiom Sorriso i tretmane obavlja u njihovom salonu.

-    U ponudi uistinu imam mnogo toga od Brow lift, brow henna, lash lift, threading obrva, ugradnje trepavica te makeup-a. Za sve što radim imam certifikate jer mi je uistinu važno da klijentice budu zadovoljne, a da iza svega stoji znanje koje stalno nadopunjujem – nastavlja Lucija.

Mlada vizašistica pojasnila je pobliže o kojim je tretmanima riječ.

- Brow lift je potpuno prirodan tretman. Tehnika začešljavanja i bojanja dlačica obrva daje efekt podignutih, gušćih, definiranih i pravilnih obrva. Efekt traje 4-6 tjedana, dok je Lash lift keratinski tretman uvijanja i bojanja prirodnih trepavica. Efekt traje mjesec dana.

Brow henna je dizajn obrva kanom. Kana za razliku od boje ostaje i na koži i do 14 dana ovisno o tipu kože, a na dlaci do mjesec dana.

Threading je čupanje/uklanjanje dlačica koncem koja se pokazala kao najefikasnija metoda uklanjanja dlačica – dodaje Lucija.

A sve pripadnice ljepšeg spola ne moraju više izvan Vodica ukoliko su zainteresirane za ugradnju trepavica jer uskoro i to dolazi u ponudu. 

-    Završila sam edukaciju, ali i dalje se usavršavam. U ponudi će biti ugradnja volumenskih trepavica i ugradnja klasičnih trepavica – dodaje Lucija.

Što se make up-a tiče njezine klijentice su izrazito zadovoljne dugotrajnošću šminke koja izdrži cijeli dan i cijelu noć bez obzira na visoke temperature ovog ljeta. 

-    Od proizvoda koristim samo High end kozmetiku odnosno visoko brendirane proizvode kao sto su Esteē Lauder, Dior, Anastasia Beverly Hills, Plouise, Huda Beauty,Benefit i drugi, a kad uz to još ponudim  izlazak na teren, odnosno dolazak na kućnu adresu što me izdvaja iz mase šminkera na ovom području zadovoljstvu klijentica nema kraja – nadodaje Lucija.  

Koristim vodeće brendove u svijetu obrva i trepavica kako  za brow lift, tako i za lash lift - Thuya. 

Proizvod koji koristim za brow hennu su Brow Xenna koji je najbolji proizvođač kane i razvijena je posebno za obrve, dok za ugradnju trepavica koristim Crystal Lashes, jedan od vodećih brendova visoke kvalitete i dugotrajnosti.

Izlazak na teren Lucija naplaćuje 100kn na cijenu šminke koja iznosi 200 kn bez trepavica i 250 kn s trepavicama. 

Trenutno Lucija u ponudi ima posebne akcijske pakete:

Lash lift na akciji 20% povoljniji, odnosno 160kn do 15.9.2021.

Paketi
Brow lift+Brow henna- 300kn 
Brow lift+lash lift -320kn
Brow henna+lash lift -320kn

Uz navedene pakete pripadnice ljepšeg spola mogu se prepustiti maštovitim i iskusnim rukama mlade Lucije, a sve informacije i dogovor oko termina dobiti putem 091 6130130. 

Ujedno putem Instagrama: lucijamartina_makeup  se mogu vidjeti svi njeni radovi